1.5 C
Budapest

Karitatív akcióban a Legends Hungary motorosai Kárpátalján

A Határszél Speciális Mentők Egyesülete, a Perfect Fight Club Rubin Olivér vezetésével, a Legends Hungary Motoros Egyesület tagjai, és magánszemélyek összefogása révén segélyszállítmány érkezett a kárpátaljai rászorulók részére. A segélyakció részleteiről a motorosok vezetője írt nekünk egy rövid beszámolót.

Nagyon sok éves baráti kapcsolat köt egy munkácsi motoros csapathoz, ebből kifolyólag már az elmúlt években vittünk segélyszállítmányt, főleg a város kórházának gyerek osztályára!

Most ismét úgy éreztük rajtunk a sor…

Meghirdettünk egy gyűjtést, amit nem először támogatott a Határszél Speciális Mentők Egyesülete, a Perfect Fight Club Rubin Olivér vezetésével, a Legends Hungary Motoros Egyesület tagjai magánszemélyekkel karöltve.

A háború sújtotta országba a papírok ellenőrzése után viszonylag gyorsan bejutottunk, bár a kinti dolgok kicsit akadozva haladtak, mivel a városban rengeteg a menekült, akiket élelmeznek, ruháznak, és elszállásolnak.

Ez hatalmas feladatot ró az ott lakókra, és az önkéntesekre.

Egy ilyen önkéntes csapat a „7-th LEGION” motoros club is, akik már vártak bennünket és koordinálták a szállítmányunkat, hogy az biztosan a megfelelő helyre kerüljön.

Természetesen ismét felkerestük a munkácsi kórház gyerek osztályát, majd egy olyan elosztási központot, ahol napi ezer főre főznek adományokból, felajánlásokból.

Ott látva a körülményeket azt hiszem jó helyre került minden!

Sokan azt mondták, hogy ez egy veszélyes küldetés volt. Nekünk, akik voltunk katonák, sokan szolgáltunk egyenruhás testületeknél, sportolóként harcosok voltunk, és itt gyerekek élnek, és menekülnek a kis bőröndjeikkel, hallgatva esténként a légósziréna hangját, és várják a következményeket.

Nagyon sok helyen mondták nekünk, hogy köszönöm: Magyarok, Ukránok egyaránt!

Mikor egy 10 éves kislány oda jön hozzám, hogy egy közös fotót csináljunk a menekült központba… ilyenkor minden veszélyt elfelejt az ember!

Betyársereg

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink