0.2 C
Budapest

Kiegészítés a tesztoszteronnövelő videókhoz – Tyirityán Zsolt gondolatai

Az előzőleg bemutatott tesztoszteronnövelő videókban az orosz fegyveres erők, egyik fegyvernemének a VDV (Vozdusno Gyesszantnije Vojszka, Légideszant Csapatok) által alkalmazott közelharc és kézitusa technikákat mutattuk be. Próbáltuk szemléltetni azt, hogy mik azok a küzdőgyakorlatok, amik a mindennapokban előfordulható konfliktushelyzetekben kiválóan alkalmazhatóak. Tyirityán Zsolt gondolatai.

1407740653_0653.1000x800 (2)

Most viszont azt a szellemiséget szeretnénk nektek bemutatni, ami Oroszországban, napjainkban az egészséges honvédelem életformáját népszerűsíti.

A szolgálati idő után a VDV-től leszerelő katona büszke lehet ejtőernyős egyenruhájára és égszínkék barettjére. Az országban mindenki tudja, hogy milyen áron jutott hozzá. Ezután évente egyszer lehetősége van találkoznia bajtársaival, vagy deszantos „sorstársaival”. Minden év augusztus 2-án tartják meg szakmai ünnepüket a VDV volt katonái. Ilyenkor minden város parkjában összegyűlnek, beszélgetnek, iszogatnak, és emlékeznek. A békés (vagy éppen nem egészen békés) iszogatás közepette a harmadik pohárköszöntőt némán, állva és koccintás nélkül isszák. Azoknak az ejtőernyősöknek az emlékére, akik életüket áldozták a harcban. „AZ EJTŐERNYŐS CSAK EGYSZER HAJT FEJET, A BAJTÁRSA SÍRJÁNÁL” A szellemiség gyakorlati szemléltetésére a VDV bajtársi találkozóin készült felvételeket fogjuk bemutatni.

Indítsunk egy kraftos harcászati bemutatóval.

Az összeállítás aláfestéseként szolgáló zene egy Oroszországban rendkívül népszerű, könnyűzenei előadó által írt, VDV toborzó dal. Tekintsük meg eredetiben:

A következő összeállítás egy gyönyörű orosz lányokból álló pop csapat sláger számát mutatja be, akik valódi női mivoltukat megmutatva éneklik „A barátom deszantos…” Szerintem szenzációs! (Nagyon cukik a lányok a barettban)

Mint, ahogy írtuk ezek a találkozók nem mindig zajlanak le igazán békésen. (Őszintén szólva emlékeztetnek engem a Betyársereg hőskorszakának számító időszakra, a korai betyártalálkozók hangulatára) Mielőtt a kispolgárok nyafogása beindulna, csak megjegyeznénk, hogy ezek a fiúk Afganisztántól-Csecsenföldig, a Kaukázusi Tűzfészkektől – Oszétiáig, olyan küzdelemben vettek részt és ennek következményeként olyan dolgokkal szembesültek, amit egy átlagember elképzelni sem bír. Most azokkal a politikai irányelvekkel, amik ezeket a hadműveleteket motiválták, nem kívánunk foglalkozni.

Egy normalitás jegyeivel nem rendelkező hulladék, aki szemmel láthatólag a saját nemi identitásával sincs tisztában, provokálni akart. Vesztére. Nem számolt azzal, hogy aznap a VDV veterán találkozót tart a városban. A történet sajnos nem „Happy End”-el végződik, ennek ellenére kicsit vulgáris szóhasználattal élve meg szeretnénk jegyezni, hogy ennek az antiembernek kurva nagy szerencséje volt…

A záró filmünk pedig a fiatalokban kialakult, nagyon erős és pozitív deszant kultuszt mutatja be. A VDV családi napján bemutatózó, kicsi farkasfalka a bizonyíték arra, hogy az orosz önvédelem biztos kezekben van. Ők igazi ragadozók lesznek…

A világtörténelem mozgatórugójának Alfája és Omegája a létfenntartás, illetve a fajfenntartás, valamint a territóriumért való küzdelem. Aki ezzel nem ért egyet az vagy hülye, vagy hazudik. Az oroszok felkészültek a XXI. század kihívásaira – és mi Magyarok?

Az elkövetkezendő időszakban is folytatni fogjuk a tesztoszteron növelő videók bemutatását, amivel inspirálni szeretnénk a magyar fiatalokat egy sport centrikus életforma követésére. A jövőben, ebben a munkában segítségemre lesz kiváló barátom és harcostársam Kerepeczki Gábor „Krepa” is.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink