Kirekeszti a cigányokat a kisebbségeket védő törvény?! (videó)

október 28, 2013 a Hírmondó

Az ATV legújabb agymenése ezúttal a kicsit sem nemzeti érzelmű, a nőket bizony kevésbé kedvelő Friderikusz „Fridi”  Sándor „fantasztikus” műsorából.

A műsorból pár részletet emelünk csupán ki, mert az egészet megnézve az embernek az élettől is elmegy a kedve. Érthető is hiszen itt szegény cigányokat csak üldözik még a jogalkotók is! Hát még a jogalkalmazók, akik mint ismeretes mindig őket üldözik! Talán sokak számára ismert, hogy végül a műsor elején kiemelt cigány támadókat felmentették a vádak aló, tehát kipukkadt a mondvacsinált lufi a libsik kezében. Fleck Zoltán jogszociológus és Fridi a Betyársereget és Tyirityán Zsoltot sem felejti ki a sorból. Az fáj nekik, hogy ebben az országban elméletileg szólásszabadság van. Bántja ez őket hiszen a normális értékrendeket hirdető magyarok csak fogják be a pofájukat, ha meg nem teszik tegyék ezt meg az állam erőszakszervezetei. Ennyit a nagy demokratákról. Ők sokkal inkább véresszájú liberálisok. Kívánjuk ezeknek a véglényeknek, hogy ha egyszer gyermekük lesz, ugyan így védjék a kisebbségeket, mint most, de ne csodálkozzanak, amikor egy cigány horda megerőszakolja és megöli lányukat.

Friderikusz Sándornak pedig csak annyit üzennénk: a Betyársereg figyelemmel kíséri pályafutását és műsorát! Legutóbb szintén az ATV-ben siránkoztak amiatt, hogy az ügyészség nem látta megalapozottnak Tyirityán Zsolt ellen a „nagy nyilvánosság előtt elkövetett közösség elleni uszítás” vádját. Reméljük sok ilyen műsort láthatunk még a „magyar” ATV műsorán!

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment