-4.3 C
Budapest

Közös erővel közösségünk védelmében – Törökszentmiklóson járt a Betyársereg (frissítve)

Május 21-én Törökszentmiklóson járt a Betyársereg. A Mi Hazánk Mozgalommal szervezett erődemonstráción a közbiztonság helyzete miatt közösségünk védelmében jelentünk meg. A liberális média által gerjesztett hisztériára reagálva mi is meg fogunk szólalni az ügyben. A részletekkel később jelentkezünk!

A HírTv-n nemrég jelent meg „Békésen zajlott a Nemzeti Légió demonstrációja” címmel egy, a tegnapi törökszentmiklósi demonstrációról készült összefoglaló. Mint írják – „Hatalmas volt a rendőri készültség Törökszentmiklóson, a Mi Hazánk Mozgalom egyenruhás szervezete, a Nemzeti Légió tagjai vonultak fel a cigány lakosság ellen.”

A HírTv-n megjelent anyagban TÉVESEN szerepel az, hogy a Mi Hazánk Mozgalom egyenruhás szervezete, a Nemzeti Légió vonult fel. Ezzel szemben a felvonuló szervezet a Betyársereg volt!

A Nemzeti Légió egy megalakulás előtt álló szervezet, amely hivatalos zászlóbontása június 1-jén Szegeden lesz, így ők nem is vonulhattak fel. A Nemzeti Légió stratégiai partnere a Betyársereg.

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke és Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője Törökszentmiklóson; Fotó: Horváth Péter Gyula

Betyársereg

Fotó: PestiSrácok

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink