-1.4 C
Budapest

Lantos János: A pofátlanság magasiskolája

Lantos János az Erő és Elszántság volt elnökségi tagja, aki jelenleg a Mi Hazánk Mozgalomban folytatja nemzetvédő tevékenységét, Facebook oldalán  kemény és igaz szavakkal reagált arra a hírre, miszerint a 2006-os olaszliszkai cigánytámadás – amelyben Szögi Lajost megölték – egyik elkövetője jó magaviselete esetén nemsokára szabadulhat, és még 5 milliós kártérítést is kaphat a „rossz tartási körülmények” okán. 100%-ban osztjuk Lantos János testvérünk véleményét!


Azt olvasom a hírekben, a brutális olaszliszkai gyilkosság egyik vádlottja jó magaviseletért akár jövő nyáron szabadulhat, illetve „rossz tartási körülmények” végett 5 millió forint kártérítésre is igényt tarthat – Szögi Lajos családja pedig azóta semmit nem kapott.

Én azt gondolom, ezt olvasva minden joérzésű emberből, belőlem is, oly’ elsöprő erővel tör fel az indulat, látva, mekkora csorbát szenved az igazságosság elve, hogy kijelenthetjük;

ez a pofátlanság magasiskolája!

„Öld meg a magyart!” – ordították 2006. október 15-én Olaszliszkán…

Biztos vagyok benne, a Mi Hazánk Mozgalom minden törvényes eszközt fel fog használni, hogy ezt a vérlázító dolgot megakadályozza.

Rendet Magyarországon, igazságot Szögi Lajos családjának!


(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink