0.4 C
Budapest

Lantos János: MSZP és elszántság

Az egykor „szebb”  (kinek volt az szép…) napokat is megélt ellenzéki párt, a Magyar Szocialista Párt egy formabontó videóval rukkolt elő, hogy egyre fogyatkozó táborát újra egységbe kovácsolja. Aki van elég perverz és mazochista az ilyesmihez, IDE kattintva megnézheti, amint egy fiatal hölgy keresztbe-kasul szalad. De mielőtt azt gondolnánk, ez egy reklámfilm, amely Schobert Norbi update termékeit reklámozza, s mindjárt kiugrik a fa mögül maga Rubint Réka;  „felejtsd el a kínkeserves futást, mi anélkül is lefogyasztunk”,  annak sajnos csalódnia kell.

mszp_vege-800x445

Ugyanis a jelenetsor az MSZP elszántságát hivatott bemutatni.

Bevallom, köreinkben igencsak feltűnt a szó; elszántság. Ugyanis mozgalmunk elnevezése nem más, mint Erő és Elszántság. Hogy a továbbvezessem kicsit a szójátékot humoros formában, vajon Han Solo üzenné-e nekik; az erő legyen veletek?

Sajnáljuk fiúk, elszántak ugyan lehettek, de ehhez nem párosul erő, csak erőlködés.

S most kicsit komolyra fordítva a szót, erőlködhettek, minket hatalmas megelégedettséggel tölt el, ahogy az ún. „demokratikus ellenzék” marja egymást, még saját magatok között sem tudtok konszenzust teremteni, hogy akartok így országot vezeti? Hála Istennek, ettől nagyon távol vagytok.

Mi pedig várjuk a napot, amikor az egykor állampárt, az MSZMP, melynek kezéhez vér tapad, nevéhez pedig emberiesség-ellenes bűncselekmények kötődnek, tehát jogfolytonos utódja, az MSZP, oda kerüljön végleg, ahová való; a történelem szemétdombjára!

Annak is a legbűzösebb zugába.

Lantos János, elnökségi tag Erő és Elszántság

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink