9.4 C
Budapest

László Balázs: hatalmas ellenszélben erősödünk (+videó)

Az alábbi videós üzenetben László Balázs, az Erő és Elszántság alelnöke reagál a mozgalom elleni folyamatos támadásokra.

Közlemény a bankszámlánk állítólagos zárolásáról

Az objektivitásáról és az igazság szakadatlan kereséséről méltán híres Magyar Narancs nevű sajtóorgánum weboldalán jelent meg a hír, miszerint az OTP Bank zárolta az Erő és Elszántság bankszámláját.

article-800x445

Sokat nem kellett várni, és a magyarországi sajtótörténelem csúcspontjait jelentő többi portál (444.hu24.hu) is átvette a szigorúan tényeken alapuló, ferdítésektől és rosszindulattól teljesen mentes cikket.

Reagálva ezen nagyszerű, az egyetemes emberi kultúra kincseit nap mint nap gyarapító médiumok rágalmaira, kijelentjük, hogy az OTP Banknál vezetett bankszámlánkba be tudunk lépni, nem szembesültünk semmilyen – a zárolásra utaló – szokatlan körülménnyel.

Amennyiben a pénzintézet a jövőben mégis úgy dönt, hogy jogellenesen megszünteti az Erő és Elszántság számláját, természetesen bepereljük őket!

Valamint felszólítjuk a liberális szennymédia képviselőit, hogy ha továbbra is használják mozgalmunkra a “náci”, “fasiszta” vagy bármilyen más degradáló jelzőket, őket is perbe fogjuk!

Erő és Elszántság

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink