Liberális össztűz a déli határszakaszon szolgáló rendőri egységek ellen

június 13, 2016 a Hírmondó

A magyarországi liberális média leggyűlölködőbb darabja, a 444! nevű szélsőségesen magyarellenes hírportál ott rúg bele a magyar nemzetbe ahol és, amikor tud. Minden egyes cikkük és leírt szavuk a belőlük fakadó undor és gyűlölet megtestesülése a magyar nemzet iránt. Egyik legfrissebb írásukban a déli határszakaszunkon posztoló egyenruhásokat marasztalják el.

betolakodok-3

Cikkük szerint a déli határszakaszon szolgálatot teljesítők, hatáskörüket túllépve, kényszerítő eszközök használatával élnek vissza, ütik-verik a menekülteket, póráz nélküli kutyákat uszítanak rájuk és paprika-spray-vel fújják le őket.

Szerintük a magyar egyenruhások nem a kerítést védik és az azon átjutókat fogdossák össze. Azzal vádolják a magyar fegyveres szervezetet, hogy a menekülteket visszazavarják Szerbiába és indokolatlanul használnak velük szemben kényszerítő eszközöket. A menekültek örülnek, mert megkereste őket a 444! szennycsatorna, ahol olyan panaszokkal sírják teli a médiafelületet, aminek a valósághoz semmi köze.

betolakodok-6-1

A szögesdrótkerítésen fennakadt kabát tüzetes vizsgálata.

Képeket is bemutatnak, amit bizonyítékként mutatnak az olvasóiknak. Csakhogy a képen látható menekült szakadt kabátja valószínűleg a szögesdrótban akadt fenn, miközben illegálisan próbált meg bejutni hazánkba, nem pedig a rendőrkutyák marcangolták szét, ahogy a notórius hazudozó állítja. Elővesznek egy képet, amin három fiatal látható Pakisztánból. Őket állítólag előző nap fújták le paprika-spray-vel.

betolakodok-7

A szemita jelleg tökéletesen megfigyelhető ezeken is.

A képen három, tipikus bűnözői karakter jelenik meg, a lumpen munkakerülő, besurranó tolvaj és nemi erőszakoló összetéveszthetetlen elegye. Egy állítólagos szíriairól is készült kép, ahogy az oldalán lévő sérülést mutogatja, azt állítja a magyar rendőrök gumibotozták meg. Persze sokkal egyszerűbb lehet a magyarázat, egymással verekedtek össze ezek a haramia kinézetű jövevények vagy kábítószertől bódultan zúzta le az oldalát.

betolakodok-5

Ezek még egymást is képesek agyonverni, ha már nem tudnak mit kezdeni a bennük termelődő tesztoszteronnal.

A bevándorlók körében szájról-szájra terjed a hír a magyar rendőrök brutalitásáról, mindenki hallotta a történetet a kisfiúról, akinek rendőrkutya marta meg az arcát és karját. Persze a történet főhősét, a kisfiút soha senki sem látta, valószínűsíthetően az Ezeregy éjszaka meséinek továbbgondolásának hatására született ez a szívszorító történet.

Egy nő arról mesél, hogy gumilövedékkel lőtték meg és szájkosár nélkül engedtek rá két rendőrkutyát. A képet vizsgálva, ápolatlan, mocskos lábain nem veszünk észre kutyaharapást.

betolakodok-4

Így néz ki egy nőstény betolakodó lába. Belegondolni is szörnyű abba, hogy vajon milyen kórságot terjesztenek ilyen végtagokkal.

A liberális internetes orgánum a leírtak szerint azzal vádolja a déli határszakaszra kivezényelt rendőri erőt, hogy azok nem tartják be az Európai Uniós, nemzetközi egyezményeket és intézkedéseikkel túllépik jogkörüket, a szabályokat áthágják. Nos, ezek a vádak kivizsgálások nélkül csupán vádaskodások maradnak, bizonyítéknak pedig egy kicsit többre lenne szükség, mint egy szakadt kabátról és szőrös női lábról készült fényképfelvételek.

A migránsokról kedves és ártatlan képet festeni igen nehéz lesz a liberális médiának, hiszen a bizonyított, csoportos nemi erőszakok, pedofília, gyilkosságok, rablások hírei minden épelméjű embert elővigyázatra intenek velük kapcsolatban. A liberális sajtóorgánumok manipulatív tevékenysége ezért rendkívül káros a magyar nemzetre nézve. Az pedig, hogy a határvédelem ellen is agitálnak mindenképpen szankciókat kell, hogy maga után vonjon. A törvény vasszigorral kell, hogy elnémítsa a bevándorlást előidéző és mozgató körök magyarországi főhadiszállásait. Ebben az esetben a liberális sajtót.

(Siklósi Botond – Ujero.net)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment