„Ma NEM-mel, holnap pedig talán fegyverekkel szavazunk” – Budaházy Edda gondolatai

október 2, 2016 a Gondolatok

„Két éve hallgatom, ahogy a migrációt elemzi a világ, kínosan ügyelve arra, hogy a lényegre még véletlenül se hívja fel a figyelmünket.” Budaházy Edda gondolatai a mai népszavazás fontosságáról.

p1110953

Pedig a lényeg nem a terrorizmus, a muszlim vallás, a különböző kultúrák egymás mellett élésének nehézsége, hanem magyar és európai őslakos fehér népek létszámának drasztikus fogyása, elöregedése. A szükséges 2 gyermek helyett egész Európában csak 1 gyermek születik családonként.

Matematikailag könnyű kiszámolni, hogy ez mit fog eredményezni. Egy kihaló félben lévő és teljesen pacifista népcsoport nem tud integrálni, még ha akarna sem, egy dinamikusan növekvő létszámú, átlagosan 4-5 gyermeket vállaló agresszív, militáns tömeget.

Ha az összes ideérkező valóban háború elől menekülő lenne, akkor is vissza kellene utasítani őket, mert befogadásuk esetén, csak felgyorsítjuk eltűnésünket a történelem színpadáról.

Azt kellene eldönteni végre, hogy fehér ember van-e olyan fontos része a teremtett világnak, amiért harcolni érdemes, mert ha igen, akkor egyetlen bevándorlót sem szabad beengedni.

A munkaerőre szükség van, mondják az aljas és áruló európai politikusok, de ki nem ejtenék a szájukon, hogy a saját népük gyermekvállalását kellene szorgalmazniuk, kivéve a magyar miniszterelnököt. A kormány tesz valamit, de ő sem használja ki az átfogó népességnövekedést eredményező lehetőségek tárházát.

A nemzetnek gyermekekre van szüksége!

Ezt mindenkinek tudatosítania kell. A hódítókat pedig meg kell állítani azzal, hogy ma NEM-mel szavazunk, holnap pedig talán már fegyverekkel.

Budaházy Edda

Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom 

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment