1.5 C
Budapest

Magyar Önvédelmi Napok július 8-tól!

Magyar Önvédelmi Napok a Magyar Önvédelmi Mozgalom és a B.M. Szebb Jövőért Alapítvány rendezésében egy gyönyörű környezetben a Zagyva folyó által körbeölelt félszigeten. Alább a MÖM hírszolgálat közleménye.

mom-napok

Téged is vár a Magyar Önvédelmi Napok az idei nyár egyik legszínvonalasabbnak ígérkező rendezvénye.

Többek közt, Betyárvilág bemutató, Nagy Nemzeti Főzőverseny, honvédelmi vetélkedő, íjászverseny, nemzeti kirakodó vásár, gyermek-felnőtt ingyen ruha-turi, tombola, motorosok várják az érdeklődőket.

Esténként koncertek: (Vida Rock Band Roll, Romantikus Erőszak, Magyarock)

Állandó egész napos gyermek programok!

Játszóház, íjászat, motorozás, testfestés, rovásírás oktatás, gyermek medence,  lovagolás, önvédelmi oktatás, betyárkodás, akadálypálya.

Előadások: Murányi Levente, Orosz Mihály Zoltán, Tyirityán Zsolt, Zagyva György Gyula

A MÖM Napok egyfajta önvédelmi táborként működik a három nap alatt, így az egyéb programok mellett, reggeltől estig folyamatosak az önvédelmi képzések és bemutatók, amelyek minden látogató számára nyitottak.

A plakáton feltüntetett versenyszámokra várjuk a jelentkezőket a 06 70 631 9369, email: [email protected] elérhetőségeken.

Aki elég katonásnak érzi magát megmérkőzhet versenytársaival a honvédelmi akadály pályán.
Erre a versenyszámra csapatkötelékben is lehet nevezni.

mom_napok_plakat_2(1)

A Nagy Nemzeti Főzőversenyre szintén várjuk a jelentkezőket egyénileg és csapatban is. Itt a győztes egy a személyére elkészített nomád íjjal gazdagodhat.

Továbbá várjuk az íjászversenyünkre is a jelentkezéseket.

Minden versenyszámban akár a helyszínen is lehet jelentkezni.

A sátorozás, versenyekre nevezés, önvédelmi oktatás, egyéb programok, bele értve az esti koncerteket is minden látogató számára ingyenes!

Várunk Szeretettel! Jöhetsz egyénileg, családdal vagy baráti társasággal! A lényeg, hogy tölts el egy felejthetetlen hétvégét a Magyar Önvédelmi Mozgalom és a B.M. Szebb Jövőért Alapítvány rendezvényén!

(MÖM hírszolgálat)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink