27.2 C
Budapest

Másfél millióan a harcos magyarság oldalán – honlapunk újabb rekordot döntött!

Májusban tettük közzé azokat az adatok, amely szerint már majdnem egy milliós látogatottsággal rendelkezünk. Azóta ez a szám majdnem a felével, 333 ezerrel növekedett. Lassan elérjük a másfél milliós olvasottságot!

bs csoportkepjo

A hivatalos rettegőknek és az antifasiszta mozgalmaknak – akik óriási sikerként ünnepelték Facebook oldalunk megszűnését – üzenjük, hogy korai volt az öröm. Magyarországon nincs még olyan mozgalom, amely anyagi támogatottság, vagy a közösségi média nélkül ilyen nézettségi adatokkal büszkélkedhetne. Az embereket érdekli az, hogy mit teszünk és ez persze erővel tölt el bennünket. Gondolataink és a harcos magyarság eszméje megállíthatatlanul terjed. Nemsokára pedig honlapunk is teljesen megújul!

googleanalytics adatok
A júliusi adatok – külön a liberális média figyelmébe

A júliusi Google Analytics adatok szerint, ebben hónapban, eddig 190 ezer emberhez jutottunk el és ez a szám még nőni fog. Ezért is kel megújulni, hiszen weboldalunk két éves fennállása óta az online média is változott. Persze a tartalom a régi marad. Új sorozatokkal és az önvédelmi szellem erősítésével találkozhattok továbbra is a Betyársereg honlapján.

Továbbra is maradunk a nemzet szolgálatában!

Betyársereg szerkesztőség

ui.: aki ezeknek az adatoknak nem hisz az nyugodtan nézze meg Facebook megosztásaink számát cikkeinknél! 😉

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink