Megemlékezés a győri terrorbombázásról és a magyar légtér hős védőiről (részletek)

április 13, 2023 a Programok

A Légió Hungária a Comba18 Hungary-vel és a Betyársereggel közösen ismét a győri terrorbombázások áldozatai és a magyar légtér hős védői előtt tiszteleg.

Társszervező csoportok: Betyársereg, Combat18 Hungary, Légió Hungária

Időpont: 2023.04.15. 17:00
Helyszín: Győr, Széchenyi tér

További információ: [email protected]

Figyelem! Az alábbi viselkedési és megjelenési irányelvek be nem tartása a megemlékezésről való kizárást von maga után:

  • A hatályos magyar jogszabályok értelmében az esemény egy résztvevője sem takarhatja el az arcát, nem viselhet tiltott önkényuralmi jelképeket (nyilaskereszt, horogkereszt, SS rúnák, totenkopf) illetve nem jelenhet meg katonai egyen/formaruhában. A módosított gyülekezési törvény értelmében hagyományőrzési célzattal sem lehet korabeli egyenruhát, vagy annak elemeit viselni. Ha azt tapasztaljuk, hogy a rendőrség indokolatlanul, olyanokkal szemben intézkedik, akik felhívásunknak eleget téve jelentek meg a rendezvényen, minden jogi segítséget meg fogunk adni.
  • Minden résztvevőt nyomatékosan megkérünk, hogy fokozottan ügyeljen megjelenésére. Fiatalos, és erőteljes összképre törekszünk, de ez nem egyenlő az igénytelenséggel és a túlzásokkal. Példának okáért: A karácsonyfa jelleggel feldíszített dzsekikkel, illetve a nyakunk köré tekert zászlókkal, sőt a bakancsba gyűrt farmernadrággal sem. Nemzeti jelképeink többre hivatottak, minthogy eltúlzott, karikatúrába hajló összkép kiegészítői legyenek. Mindenkit arra kérünk, hogy utcai ruhában érkezzen, melynek alapszíne fekete, vagy legalábbis sötét, az egységes megjelenés érdekében.
  • Alkohol fogyasztása/alkoholos befolyásoltság azonnali kizárást von maga után.
  • A megemlékezés teljes ideje alatt tilos a dohányzás.
  • Magánszemélyként bárki részt vehet a rendezvényen, aki egyetért annak céljával, azonban senki nem propagálhat semmilyen formában egyetlen politikai pártot sem!
  • A rendezvény alatt mindenkit arra kérünk, hogy a rendezők instrukcióinak megfelelően álljon be a sorba, és az esemény végéig ne hagyja el helyét. Aki ezt nem hajlandó betartani, vagy egészségügyi okokból nem tudja, azt megkérjük, hogy ne vegyen részt a megemlékezésen.
  • A sajtó képviselőivel csak a rendezők kommunikálhatnak.
  • A rendezők bármely utasításának be nem tartása azonnali kizárást von maga után.

A megértést és együttműködést köszönjük!

Korábban írtuk:

A bombázást, annak ellenére hogy Győr hadiipari város volt, tehát számítani lehetett a bombázásra, mégis terrorbombázásnak lehet minősíteni. A bombázás ugyanis a gyárak (Rába Vagon és Gépgyár, Szeszgyár, és más ipari létesítmények) mellett a munkásnegyedeket is érintették. 564-en haltak meg, 1132-en megsebesültek.

Légió Hungária

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment