Megígértük, ott voltunk! – Tereskén vonult fel a Betyársereg

május 8, 2015 a Akcióink

Több klán együttes részvételével, közel 30 fővel jelent meg a Betyársereg Tereskén. A Nógrád megyei kis faluról már írtunk korábban, és megígértük, hogy ellátogatunk oda, hogy megmutassuk: „Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!”

TERESKE_JAVITOTT

A BETYÁRSEREG AZ IDŐS HÁZASPÁRNÁL

Mint ismeretes a Nógrád megyei Tereskén egy idős bácsit bántalmazott egy “bátor” cigány. Misi bácsit sérülései miatt kórházba szállították, aki azóta már otthon lábadozik. A cigányok fenyegetései miatt megígértük, hogy nem hagyjuk annyiban az ügyet és védelmet biztosítunk az idős házaspárnak. Megígértünk, ott voltunk!

Mozgalmunk az esztergomi, a tatai és a balassagyarmati klánok részvételével, közel 30 fővel érkezett a településre. A cél az volt, hogy a törvények betartásával, egy kis sétát tegyünk Tereskén. A bűnöző életmódot folytató egyéneknek látniuk kell, hogy a magyarság megvédi magát. A hatóság, mint mindig, most is nagy erőkkel vonult a helyszínre. Bajtársainkat, persze már a falu határán megállították. Az eljárás korrekt és tisztességes volt ekkor és az egész ottlétünk alatt is. Örömünkre szolgál, hogy a rendőrség nem lát ellenséget bennünk. Talán megértették végre, hogy mi is csak a rendet képviseljük?

Látogatásunk során az egész falun végigsétáltunk. A lakosság nagy örömmel fogadott bennünket. A végcél a megfenyegetett és bántalmazott idős házaspár otthona volt. A megvert idős bácsi a helyszínen elmesélte a vele történteket, majd rendőri kísérettel megjelent a helyi kisebbségi önkormányzat elnöke és még egy cigány férfi. Békülő hangnemben érkeztek, de azért néhány cigányos beszólogatást megkaptunk, amelynek persze nem volt valós háttere. Miután ez a kis közjáték lezajlott, egy remek vacsorát fogyasztottunk el az idős házaspár vendéglátásában.

Ezúton köszönünk mindent és bármi probléma felmerül, mi ott leszünk, hogy segítsünk!

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment