0.4 C
Budapest

Megújult a Betyársereg honlapja!

Ha tetszett a Betyársereg Hivatalos Facebook oldala, és sajnálod, hogy törölték a szólásszabadság antifasiszta harcosai, akkor most jó hírünk van!

igazsag

A Betyársereg online élete immár két éves múltra tekint vissza és ez alkalomból egy kis meglepetéssel készültünk. Bemutatjuk új rovatunkat, amelyet „Az igazság szabaddá tesz!” címmel láttunk el. Itt próbáljuk a Facebook-ról kiszorult képekkel, videókkal pótolni az az űrt, amelyet közösségi oldalunk megszűnése jelentett. Újra láthatjuk majd a Betyársereg szimpatizánsai által küldött fotókat (ezeket továbbra is a [email protected] címre várjuk), vicces mémeket, karikatúrákat, politikai postokat és mindent, amit már rég megszokhattak állandó követőink. Lehetőség lesz majd hozzászólni a felvételekhez és persze meg is lehet osztani azokat.

Tehát várjuk a képeket, nem csak a szimpatizánsi fotókat, de mindent, amit érdekesnek, megosztandónak gondoltok. Kicsit közösségibbé tesszük honlapunk, amelyhez várjuk a Ti segítségeteket is! 

Az új funkció a két kategória sor között található, így nem kell sokat keresgélni senkinek, hogy megtalálja. Nemsokára további  újításokkal jelentkezünk!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink