0.7 C
Budapest

Megvédjük László Petrát! – aki keresi nálunk megtalálja (frissítve!)

Amióta a röszkei határátkelőnél kitörtek a zavargások, ahol is az N1 Tv riporternője kigáncsolt egy a rendőri intézkedésnek ellenálló migránst, boszorkányüldözést indított a liberális média. Közben egy dzsihadista szervezet is képbe került. Nem hagyjuk bántani László Petrát!

betyarok
NEM HAGYJUK, HOGY TERRORIZÁLJANAK EGY BECSÜLETES, KÉT GYERMEKES CSALÁDANYÁT!

Anélkül, hogy az esetet minősítenénk, elmondjuk, hogy 20 ezer Euró vérdíjat tűzött ki a Nemzeti Tv volt operatőrnőjére egy ismeretlen felajánló. Ha igaz, a hír, ha nem mi mindenképp kiállunk László Petra mellett. Petra nálunk van, a mi védelmünket élvezi és velünk néz szembe, aki a kétgyermekes édesanyát keresi.

petra-laszlo-estadio-deportivo

A kialakult hisztéria pedig okafogyott, hiszen László Petra bocsánatot kért.

Aki bántja kiváltja mozgalmunk haragját…

Egy érdekes felvétel, az esetről. A boszorkányüldözés pedig folytatódik…

László Petra egy terrorszervezet szimpatizánsát gáncsolhatta el

Az iszlamista bejegyzést a „This is Christian Syria” – közösség oldala szúrta ki. A szíriai keresztények szerint az operatőrnő tettét nem igazolja a felfedezés. Azt azonban megjegyzik, mintegy mellesleg, hogy az elgáncsolt férfi: Oszama al Abd al Mohszen a Szabad Szíriai Hadsereg (FSA), vagy – mint azt a borítóképe mutatja – az al-Kaida szíriai ágának, az al-Nuszra Frontnak a szimpatizánsa.

oszama

Oszama bejegyzései alapján, 2013. augusztus 1-én még az FSA tetteivel azonosulhatott. Ez stimmel. Hiszen az al-Nuszra Front a konfliktus kezdetén együttműködött a Szíriai Szabad Hadsereggel, ami a lázadás elit alakulatként tekintett a terrorszervezetre, de ugyanebben az évben állandósultak a konfliktusok a két csoport között. Oszama a következő évben váltott borítóképet.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink