Mi ismét szóltunk előre… Terroristák a menekültek között? (videó, képek)

július 31, 2015 a Hírmondó

Tíz, terrorizmussal gyanúsítható személy adatait, fényképeit, útleveleinek másolatát juttatták el a Bevándorlási és  Állampolgársági Hivatal munkatársainak egy zárt hálózaton keresztül. A nemzeti oldal képviselői és Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere is már jó előre szólt, hogy ebből nagy gond lesz…

bb_t9622

A Keleti pályaudvar menekültszállóvá alakult….

A Napi Gazdaság forrásai annyit közöltek, az információk külföldi hírszerző szolgálattól érkeztek azt követően, hogy híradások jelentek meg a Bosznia-Hercegovinában működő dzsihadista kiképzőtáborokról. Az újság szerint a titkosszolgálati segítségre azért is szükség van, mert jelenleg mintegy negyvenezer menekültügyi eljárást kell lefolytatniuk a hatóságoknak. Ez rendkívüli módon leterheli a szakembereket, akik így nehezebben tudják kiszűrni a rossz szándékú határátlépőket.

New_menekultek_keleti_szb20150746_

Fotók: AlfaHír, Béli Balázs

Közben Toroczkai László Facebook oldalán kitért arra, hogy az egyik terrorszervezet sajtósa a magyar-szerb határról jelentkezett be, egy az internetre a napokban feltöltött videóval.

„Utálom, hogy minden aggodalommal teli előrejelzésem beválik. Régóta mondom, nyilatkozom többnyire külföldi újságíróknak, hogy terroristák is lehetnek az illegális migránsok között. Sajnos már megint igazam lett. Sőt, az egyik terrorszervezet sajtósa innen tőlünk, a magyar-szerb határról jelentkezik be egy az internetre a napokban feltöltött videóban, ahol arról panaszkodik, hogy a magyarok nem engedik őket tovább Nyugatra.”

(Napi Gazdaság, AlfaHír, Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment