Mi megmondtuk… Felfegyverzett bevándorlók balhéztak Debrecenben

június 29, 2015 a Hírmondó

Helyszínen tartózkodó tudósítók szerint délután 100-300 afgán menekült tört ki a Debrecenben működő Sámsoni úti menekülttáborból. Már jó ideje írtuk, hogy ebből nagy gond lesz, de akkor idegengyűlölő rasszisták voltunk. A történetet ajánljuk az Index, a HVG, a Hir24, a 444.hu és a hasonszőrű liberális jogvédő szervezetek figyelmébe!

debrecen_1

A beszámolók szerint a botokkal, kövekkel, téglákkal és betondarabokkal felfegyverkezett férfiak kirontottak a 471-es főútra is, ahol megtámadták a közlekedő autókat.

Az afgánok kukákat gyújtottak föl, illetve több autóban is kárt tettek. A menekülttáborhoz 100-150 készenléti rendőr érkezett, akik visszaszorították az afgánokat.

Lapunk telefonon érte utol a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, aki az Alfahírnek megerősítette: 14.30-kor tört ki a balhé a táborban, úgy tudni, hogy először két afgán veszett össze.

 debr

Azonban a konfliktus elfajult, ebbe mások is bekapcsolódtak. A menekültek egy csoportja kitört a táborból és a 471-es úton is garázdálkodni kezdett.

A felvételek mintha Franciaországban vagy az Olasz-Francia határon készültek volna….

A szóvivő hangsúlyozta, most már a főútról is mindenkit visszatereltek a táborba, ugyanakkor cáfolta azokat a sajtó értesüléseket, hogy bárki is meghalt volna, még személyi sérülés sem történt.

 debr3

A rendőrség nagy erőkkel biztosítja a helyszínt. Egy török állampolgárságú személyt állítottak elő.

(AlfaHír nyomán Betyársereg)

HA SZERETNÉL EGY IGAZI HAZAFIAS HANGULATÚ RENDEZVÉNYEN RÉSZT VENNI GYERE EL JÚLIUS 10-12 KÖZÖTT A II. BETYÁROS HÉTVÉGÉRE! RÉSZLETEKÉRT KATT!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment