0.6 C
Budapest

„Mi voltunk!” – betyárok a megemlékező drukkerek mellett

Miután a Kubatov Gábor elhatárolódott a saját szurkolóitól megalakult a „Mi voltunk” mozgalom, ehhez csatlakozik most a Betyársereg is.

 

A Betyársereg felháborodva látja, hogy mit tesznek hazánk veterán katonáival, akik sok esetben hősiesen álltak ki a vörös hordák ellen. Amit a Ferencváros szurkolóival csinálnak, nem csak a Fradi ügye. Ez már nemzeti ügy! Hajtóvadászatot indítanak, mondvacsinált indokok alapján, majd 100 éves idő emberek ellen. Hol van itt a becsület és a tisztesség, amit ők hirdetnek? Persze, ha a zsidók védelméről van szó, akkor megszűnik minden erkölcsi törvény. A Betyársereg kiáll a megemlékezők mellett! A hősök emlékét ápolni és azt megvédeni kötelességünk!

A fent látható videóban szereplő „emberek”, kik származása jól beazonosítható, az egyik szennycsatorna műsorában mocskolják, nem csak hős katonáinkat, de a focidrukkereket is, azokat, akik életben tartják csapataikat. Jáksó Lászlónak és Ceglédi Zoltánnak is eljön majd az elszámoltatás, mert a betyárok nem felejtenek, ahogy a drukkerek sem. Az ő idejük is véges, hiszen a mocskolódásnak, gyalázkodásnak, az „új világrend” feltétlen kiszolgálásának ideje lassan véget ér.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink