Miért törölték az Erő és Elszántság Facebook-oldalát? Megmondjuk!

október 13, 2017 a Gondolatok

Amint arról már beszámoltunk, újból törölték az Erő és Elszántság Facebook-oldalát. Most azt is megtudjuk, hogy miért. Lantos János  a mozgalom elnökségi tagja most feltárja azt az egészen felháborító indokot, amely biztosra vehetően az oka volt a Facebook újabb cenzúrájának.

 Meggyőződésem, szinte biztosra vehető, mi volt a kiváltó oka, pontosabban szólva képe:

csakigy

Mint látható, a grafikán egy európai pár látható, gyerekekkel. Magyarul egy család. Tudni kell, a szélsőséges liberálisok számára ez a kép olyan, mintha a Dohány utca előtt lengetne meg valaki egy horogkeresztes zászlót. Szó sincs tehát semmiféle „náci veszélyről”, faji alapú diszkriminációról. Ez mind csak üres szövegelés. Jól látható, s ez visszatérő tendencia, hogy egy európai család látványa bennük gyűlöletet vált ki. Tehát rögzítsük ridegen a tényeket:

A világ legnagyobb közösségi hálója, amely generációk mindennapjait határozza meg, a most felnövekvők esetében pedig szó szoros értelmében „nevelő” hatású, totális ellenségképként tekint a hagyományos családmodellre.

Jogosan érzünk haragot? Igen! Jogos a vágyunk, hogy ezért valakit megnevezhessünk felelősnek? Igen! Sajnos azonban azok kilétét nem ismerhetjük, akik törölték Facebook-oldalunkat, őket jótékonyan elfedi a névtelenség homálya. Ismerhetjük viszont azokat, még pedig név szerint, akik Magyarországon képviselik azt az irányzatot, amely elősegíti az ember elembertelenedését.

Bár nyilván, sokak számára etikátlannak tűnhet rájuk tolni a felelősséget. De én megmondom őszintén, tevékenységük romboló hatását látva és érzékelve, ez egész egyszerűen nem érdekel. S vajon ki tudja, nem közülük egy jelentette-e oldalunkat? Bizonyosan. Ezért igenis meg kell őket nevezni.

Akkor Európa iszlám lesz, és akkor mi van?” – Papp Réka Kinga

A  feminista és genderista Papp Réka Kinga, illetve Antoni Rita (KATTINTS IDE) kérlelhetetlen ellenségei a hagyományos családmodellnek, mellesleg előbbit az sem zavarná, ha Európa iszlám vallásúvá válna (mondja ezt a feminista). Mérhetetlenül káros az, amit a közéletben folytatnak. De nem csak ők, sokan mások is rombolnak, például a halálpárti (abortuszt támogató) Gulyás Márton, akik megtestesítik azt az embertípust, amellyel szemben nekünk fel vennünk a harcot. A sor hosszasan folytatható, akár a Migration Aid nevű és a többi civilnek hazudott felforgató szervezetek említésével, és a hozzájuk köthető, a normalitást kigúnyoló rendezvénnyel, amilyen a Budapest Pride is.

Fontos tudatosítanunk, amikor ma már nem létező politikai kategóriákkal vádolnak minket (náci, fasiszta, stb.), akkor valójában az egészséges társadalmi együttélés sejtjeit akarják nevetségessé tenni, majd pedig visszaszorítani, végső soron eltörölni.

Van egy rossz hírem azonban számotokra: a Facebookról letörölhettek minket, legyen ez az egyetlen s egyben legnagyobb örömötök, de titeket a magyar társadalom, mint élősködő férgeket fog kivetni, és higgyétek el, senki nem kíváncsi a humanitás álcája mögé bújtatott hazaárulásotokra, sem pedig az isteni és természetes renddel szemben felvonultatott aberrált nemi perverziótokra. Higgyétek el, senki nem kér belőletek. De mivel tudjuk, a szép szóból nem értetek, így ne csodálkozzatok, ha alkalomadtán egy-egy jobb érzésű állampolgár ezt tudtotokra is hozza majd az utcán. Mi szóltunk.

Lantos János, elnökségi tag

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment