Motoros családi sportnap és véradás a Betyársereg szervezésében (+plakát)

július 28, 2017 a Programok

A Betyársereg Kunsági Klánjának vezetője Bartalos Tamás és csapata családi motoros napot szervez, nem csak motorosoknak. Az augusztus 6-án megrendezésre kerülő rendezvényen betyár erős ember verseny, karate bemutató és élő koncert is várja az érdeklődőket. Alább Bartalos Tamás Testvérünk felhívása és a részletek.

Testvéreim, Barátaim Motoros Klub Tagság!

Ezennel tájékoztatlak benneteket, hogy augusztus 6-án, vasárnap délelőtt 10 órától megrendezésre kerül a kiskunmajsai sportpályán az első családi-baráti motoros sportnap!

Az érdeklődőket már 9 órától várjuk!

20431230_1642046099173693_421330294135101776_n

Kérlek benneteket, hogy gyertek el minél többen, akár motorral, akár autóval és ha gondoljátok akkor az egész családdal! A rendezvényen közelebbről megismerhetitek a Betyársereget és a Motoros társadalmat, de nem csak ez a célunk. mindazon túl, hogy ez egy baráti összejövetel és remek kikapcsolódási lehetőség egy csodás környezetben, jótékony kezdeményezés is!

A programokon túl szervezünk egy véradást is a helyszínre! Aki teheti adjon vért! Hozzátok magatokkal a személyi igazolványotokat, lakcím kártyátokat, adókártyátokat! Fontos, hogy véradás előtt lehetőleg aznap, vagy éppen az előtte lévő napon, ne nagyon fogyasszatok alkoholt! Majd pótolhatjátok a véradás után!

IMG_2946-768x512

Betyár erős ember verseny is lesz a programok között – Képünk csak illusztráció!

Tervezett programok:

  • Dotto kis vonatozás
  • Betyár erős ember verseny
  • Karate bemutató
  • Élő koncert
  • Gyermek motoroztatás

IMG_2787-768x477

Valamint nagy evés ivás, de az ivás csak a véradás után és természetesen csak azoknak, akik nem vezetnek

Részvételeteket és segítőkészségeteket előre is köszönöm!

A véradáson résztvevők kapnak ajándékokat, utalvány formájában, de még az sincs kizárva, hogy a helyszínen sorsolunk ki köztük ajándékcsomagot!

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment