Múltidézés: 100 betyár a cigánymaffiózók ellen (+videó)

március 2, 2013 a Akcióink

Sorozatunkban visszatekintünk a Betyársereg legemlékezetesebb akcióira. Olyan pillanatokra, ahol a betyárok valódi rendet tettek. Első cikkünkben Kunszentmártonba látogatunk.

A Betyársereg megjelent és rendet tett a pár család által terrorizált településen. Példaértékű.

A jelentősen cigányfertőzött Kunszentmárton már többször került be a hírek közé a bűnöző cigányai miatt. Néhány helyi család ugyanis terrorban tartja nem csupán a kisvárost, de a fél Délkelet-Alföldet is. Szerencsétlen sorsú magyarokat kényszerítenek csicska-sorsra, és az idén kiszállt kommandósok sem értek el semmit, a csicskáztató cigány maffiózókat rövidesen szabadlábra helyezték. Kunszentmárton drogelosztó központ lett, és továbbra is a rettegés az úr. Ezt elégelte meg egy helyi betyár, nevezetesen Ipacs Norbert, aki többször felemelte szavát az egész város szeme láttára zajló rabszolgatartás és más irritáló bűncselekmények ellen.

betyarok2

Rövidesen telefonon hívta segítségül egy barátja, akinek a szórakozóhelyén az egyik éjjel 30 fős cigány társaság csinálta a balhét. Nem csupán a vendégeket inzultálták, de fizetés nélkül szolgálták ki magukat a pultból, magyarul loptak, raboltak, garázdálkodtak. Ipacs Norbert jó betyárhoz illően a barátja segítségére sietett, és a karikás ostorával kergette el a szórakozóhelyről a cigánybandát. Jellemző, hogy ezek után a rendőrség nem a randalírozó cigány horda ellen, hanem Norberttel szemben indított eljárást garázdaság címén. Ezt tetézte, hogy az érintett cigány társaság fenyegetni kezdte a betyárt, és többször a szórakozóhely (korábbi munkahelye) elé hívták a következő hetekben. A betyár hajlandó lett volna kiállni velük egy az egyben, de ők csak harmincan voltak bátrak. Erre úgy döntött, hogy megmutatja, hogy egy betyár soha sincs egyedül. Hamarosan, egy kora esti órán a Betyársereg több klánja, közel száz fővel megjelent Kunszentmártonban. Szó szerint megszállták a várost, de a betyárt fenyegető harmincfős bandát nem találták egyik szórakozóhelyen, de még a cigánysoron sem, ahol ugyancsak körülnéztek a betyárok. Mindössze kocsijukba pattanva menekülő cigánybűnözőkkel találkoztak, és egyetlen rövid ideig tartó szóváltás alakult csak ki, összecsapás nem. Ennyit az Ipacs Norbertet fenyegető banda bátorságáról.

Mellesleg a Kunszentmártont felrázó betyármegszállást egy rendőrautó (egyedül nem sokra ment volna, igaz a betyárok ezúttal nem a perzekútorok miatt jöttek) figyelte távolságtartóan, a helyi magyar lakosság pedig az ablakokból és kapualjakból integetett a betyároknak, láthatóan nagyon örültek nekik. Dolgavégeztével pedig a Betyársereg amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnt az éj leszálltakor.

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment