Munkás Szent József ünnepe – sport sikerekkel a hadrafoghatóságért

május 1, 2018 a Harcosok klubja

A Betyársereg harcosai a tavasszal új erővel vágtak bele az erősportok világába. Összefoglalni is nehéz azt a sok-sok eredményt, amellyel Testvéreink öregbítették mozgalmunk hírnevét. Alább harcosaink beszámolóit láthatjátok.

Véró Alex – Szentesi Klán

„04.29-én került megrendezésre a Kisbéri RAW erőemelő országos bajnokság, ahol +120kg-os súlykategóriában a felnőtteknél 2. Helyen sikerült végeznem. Guggolás: 267.5kg fekvenyomás: 217.5kg felhúzás: 265kg. 4 junior országos rekordot sikerült beállítanom ezen a versenyen.”

Csepcsényi Zoltán – Szentesi Klán

Legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy az első Magyar Erőemelő Szövetség által rendezett versenyemen második helyezést sikerül elérnem, 265kg-ot felhúzva (15kg-mal megjavítva eddigi egyéni rekordomat.) Nem gondoltam azt sem, hogy bármikor is eljön az az idő, hogy ilyen sokan fognak nekem szurkolni és támogatni. Fel sem fogom még ezt az egészet, nagyon jól esik.

 

Hatalmas köszönet illeti a verseny szervezőit ezért a profi versenyért, az Orosházi Toldit a lehetőségért, mindenkit, aki valamilyen formában gondolt rám, a családomat, és nem utolsó sorban Véró Alex testvéremet, aki végig segített ma, és mellettem állt!

(Videón a 2. helyet érdemlő húzás)

Stír Attila – Gyulai Klán

GPC V4 Világ Kupa Győr

A MuscleFit Fitness Békéscsaba versenyzője Stír Attila: Raw erőemelés Open kat. -90kg súlycsoport 1. hely, abszolút 3.hely. (730kg)

Oláh Ákos – Borsodi Klán

Véget ért a tavaszi szezon harmadik versenye. A szlovákiai Lipótszentmiklóson került megrendezésre a Nyílt Szlovák WUAP Nemzetközi Fekvenyomó Bajnokság.

Eredményem:

Oláh Ákos: Open -110 kg-ban 225 kg-al 1. Helyezés és Abszolut 3. Helyezés.

Köszönjük, hogy ismét szurkoltatok! Következő megmérettetésünk május 13-án Füzesgyarmaton a Liga Kupa!

Nagy Zsolt Joe – Vásárhelyi Klán

04.20-21 Győr V4 világ kupa! Eredményes hétvége az erőemelésben! Masters1 – 110 kg erőemelés arany és felhúzás ezüst 262.5kg új egyéni csúccsal!

 

Balázs Ferenc – Csepeli Klán

04.22.-én megrendezett GPC Visegrádi Négyek kupa került megrendezésre Győrben az olimpiai csarnokban. A színvonalasan megrendezett versenyen Masters II-es kategóriában 300kg-s nyomással első helyezést értem el és abszolút bajnok lettem.

A videón a kezdő fogásom 290kg-s nyomásom látható és a 300-as fogásom.

Legközelebb május 13-a Magyar Bajnokság

Nemsokára folytatjuk a március 30-ai Betyár Fekvenyomó Bajnokság bemutatását is a férfiak versenyeivel!

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment