0.6 C
Budapest

Nagykáta nem kér a cigánybűnözésből – a Betyársereg is az utcára vonul!

A Tápió-vidék fővárosában, Nagykátán lassan nem telik el úgy nap, hogy ne érné inzultus a tisztességes magyar lakosságot. Most betelt a pohár. A hazafias erők, köztük a Betyársereg és a HVIM, az utcára vonulnak.

A Deres.tv több alkalommal is hírt adott azokról az eseményekről, melyek az utóbbi időben pokollá teszik Nagykáta lakosságának életét. Az elmúlt rövid időszakban sor került egy gimnazista fiú súlyos bántalmazására, a helyi cigányság által, csak azért, mert Kárpátia pólóban mert az utcára menni a hazafi. Nemsokkal később a városi vasútállomáson kísérelt meg két cigány megerőszakolni egy velük azonos nemű gyereket, majd egy nappal azután, hogy a helyi iskola igazgatója körlevélben nyugtatgatta a szülőket, hogy az intézményben nincsenek erőszakos cselekmények, kitört a tömegverekedés a diákok közt, amit a kívülálló gyerekek elmondása alapján a tanárok alig bírtak leállítani.

Mindez sajnos csak a jéghegy csúcsa. Egy nagykátai lakos arról értesítette szerkesztőségünket, hogy az ilyen esetek évek óta sorozatosan ismétlődnek, talán az utóbbi időben annyi változott, hogy a cigánysor lakói brutálisabbak lettek.

A HVIM kezdeményezésére, több nemzeti szervezet összefogásával tüntetést szerveznek a hazafias erők a városba, melyre szombaton fog sor kerülni.

Időpont: 2014. 11. 29. 20:00
Helyszín: Nagykáta, Szent György park (a rendőrséggel szemben)
Felszólalnak:
Incze Béla – HVIM alelnök
László Attila – Magyar Önvédelmi Mozgalom elnöke
Szabó Ákos – HVIM nagykátai vezetője

10815729_1570056893227668_301743254_n

A tüntetés kapcsán, Incze Béla HVIM alelnök egy felhívást tett közzé személyes Facebook adatlapján, melyet lentebb változtatás nélkül közlünk:

„Néhány héttel ezelőtt mozgalmunk nagykátai vezetője Szabó Ákos telefonon jelezte a helyi rendőrségnek, hogy a cigányok elviselhetetlen hangerőn bömböltetik zenéjüket. Akkor a diszpécserhölgy azt javasolta Ákosnak, hogy menjen el rendőrnek, mert akkor majd rendet tehet. Én már akkor is hangot adtam örömömnek, hogy ilyen felkérés érkezett hozzánk, és most élünk is a lehetőséggel, mert úgy tűnik a hatóságok továbbra sem kívánják a munkájukat végezni.

Nemrég két vérlázító bűncselekmény elkövetésére került sor a Tápió-vidék fővárosaként is emlegetett Nagykátán. A két eset azért is különösen elkeserítő, mert ha nem állunk időben ellen az ilyen jellegű bűncselekmények sorozatának, akkor rövidesen olyan állapotok fognak eluralkodni Magyarország minden zugában, melyek a Dél-afrikai Köztársaságra jellemzőek, ahol hosszú évek óta terrorban tartják a félállatként viselkedő feketék, az országot annak idején felvirágoztató búr telepesek leszármazottait.

Múlthéten két alkalommal szabadult el a terror a városban. Egyik esetben azért juttattak a cigánysor lakói egy gimnazistát kórházba, mert a fiú öltözködésével kinyilvánította hazafias elkötelezettségét. A másik esetben, pedig két cigány akart megerőszakolni egy fiatal fiút a vasútállomáson. Szerencsére nem jártak sikerrel.

A fentiek fényében egyértelmű, hogy kötelességünk cselekedni, hiszen a helyi lakosok tisztában vannak vele, hogy nem egyedi esetekről van szó, hanem egy olyan folyamatról, aminek a vége csak tragédia lehet, amennyiben senki nem tesz lépéseket a rend megteremtésének irányába.

Rendőrnek ugyan nem állunk, de első lépésben egy demonstrációval próbáljuk felhívni a közvélemény figyelmét arra, hogy nincs hová hátrálni. Minden olyan magánszemélyt és szervezetet várunk a szombati demonstrációra, akik nem kívánnak a búrok sorsára jutni, hiszen nekik lassan nincs más lehetőségük, mint menekülni a kontinensről, vagy meghalni.”

A rendezvény Facebook eseménye IDE kattintva elérhető.

(Betyársereg, Deres.tv)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink