Napi érdekesség: Az ősi maja nép sem bírja a zsidókat

augusztus 31, 2014 a Gondolatok

Lincseléssel fenyegették egy guatemalai faluban a zsidókat, hogy így kényszerítsék őket távozásra. Az, hogy a maják leszármazottjai között mit kerestek zsidók nem tudjuk.

6719362_362c764700e3fb495573897dfa7b3d49_x

230 ortodox zsidót szólítottak fel a nyugat-guatemalai San Juan La Laguna faluban az őslakosok, hogy hagyják el a települést.

A BBC szerint a falubeli öregek azzal vádolják a zsidó közösséget, hogy megpróbálják saját szokásaikat ráerőszakolni a nem zsidókra. A Lev Tahor közösség hat éve költözött a faluba. Az elmúlt pár napban összepakoltak és felkészültek, hogy elhagyják a falut, mely 150 kilométerre nyugatra található Guatemalavárostól. „Békések vagyunk, az incidenseket megelőzendő már el is kezdtünk kivonulni”, mondta Misael Santos, a közösség tagja, aki szerint joguk lenne maradni, de lincseléssel fenyegették őket, ha nem mennek el.

Biztosan a terrorista maják a felelősek az egészért, mert szegény betelepült zsidók szokásait nem tudták elfogadni. A tanulság: a cionisták bárhova mennek a világban, csak a bajt és pusztulást hoznak az ott élő népekre. De biztosan a világ a hibás, mert a kiválasztottak mindig békések és toleránsak a többi néppel.

(Index nyomán)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment