Ne hagyjuk, hogy a köztünk élő hősöket démonizálják! (+videó)

március 12, 2015 a Szellemiség

A liberális szennymédia démonizálni próbálja Dér Zsolt, délszláv háborús veteránt. Most épp az RTL KLUB-on jelent meg egy lejárató videó. Ez már nem az első eset, így a Betyársereg vezetője, Tyirityán Zsolt sem mehetett el szó nélkül az újabb mocskolódások mellett.

A liberális szennymédia démonizálni próbálja Dér Zsolt, délszláv háborús veteránt. Aljas módon azt sugallják, hogy Zsolt háborús múltja miatt egy szociopata gyilkológép, akit a társadalomnak ki kellene közösítenie. Érdekességként jegyezzük meg, hogy ezzel szemben az Egyesült Államokban jelen pillanatban éppen az a Chris Kyle a fő nemzeti hős, aki katonai szolgálata során, 160 bejegyzett emberöléssel „büszkélkedhet”, amit idegen földön egy sötét politikai erő szolgálatában hajtott végre.

 

Életéről az „Amerikai Mesterlövész” címmel forgattak egy hőseposznak is beillő filmet. Személyét, ha még élne, (2013-ban elhunyt egy lőtéri balesetben) biztos vagyok benne, hogy büszkeséggel vállalná fel mind a republikánus, mind pedig a demokrata párt. Az Ő személye ma az Egyesült Államokban egy ikon. Ezzel szemben Magyarországon viszont Zsoltot, aki 23 évesen fegyvert fogott az elszakított területen élő magyar közösségek védelmében, állandó jelleggel, nagyon sötét eszközökkel próbálják tönkretenni.

Ne hagyjuk, hogy a köztünk élő hősöket démonizálják! Veled vagyunk Zsolt és büszkék vagyunk rád!

A Dér Zsolttal készült interjúnkat IDE KATTINTVA olvashatják el.

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment