Ne támogasd a kárpátaljai magyarság kiirtását!

április 7, 2015 a Hírmondó

Roshen termékek vásárlásával anyagilag támogatod a kárpátaljai magyarság kiirtását. – Csatlakozz a bojkotthoz! A Deres.tv a HVIM és a Betyársereg is csatlakozik a felhíváshoz, hiszen a szóban forgó termékek vásárlásával, közvetve anyagilag támogatjuk a Kárpátalját is megszállás alatt tartó ukrán rezsimet.

Roshen termékek vásárlásával anyagilag támogatod a kárpátaljai magyarság kiirtását. – Csatlakozz a bojkotthoz!

A mai napon a Feltámadunk Facebook oldal hirdetett bojkottot a Roshen érdességipari cég termékei ellen, mivel azok Petro Porosenko ukrán elnök tulajdonában vannak. Nemrég oldalunkon jelent meg egy kétrészes cikksorozat, mely a magyar csokoládégyártás történetét volt hivatott bemutatni. A cikkből nem csupán az derült ki, hogy 2012 óta Porosenko tulajdonát képezi számos olyan édesség, ami a közelmúltban még magyar termék volt, de az is, hogy 2013 óta Oroszország hivatalosan bojkottálja ezeket a termékeket.

Az alábbi felhívás jelent ma meg a Feltámadunk Facebook oldalon:

„Ne támogasd a kárpátaljai magyarság kiirtását – Ne vásárolj Roshen termékeket

A Deres.tv web-oldalon nemrégiben egy kétrészes cikksorozat keretében került bemutatásra a hazai csokoládé gyártás története, melyből az derült ki, hogy 2012 óta Petro Porosenko ukrán elnök tulajdonát képezi számos édesség, amit hazánkban is forgalmaznak, sőt a gyanútlan vásárló magyar termékként tartja ezeket számon. Ha Roshen terméket vásárolsz támogatod, hogy Kárpátalja magyar lakossága háborúban vesszen el. A képen látható termékek megvásárlásával Petro Porosenko ukrán elnök vagyonát növeled. Ne küldd a halálba magyar testvéreid!”

10551710_905855559470628_5413457573962835483_o

 

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) nemsokkal később az alábbi vezetőségi közleményt tette közzé a szervezet hivatalos Facebook oldalán:

„A mai nap során a „Feltámadunk” Facebook oldal bojkottot hirdetett Petro Porosenko ukrán elnök tulajdonában lévő édességeket gyártó és forgalmazó cég ellen. A szóban forgó édességek, melyek felületes szemlélő számára magyar termékeknek tűnnek, évek óta ukrán tulajdonban vannak. Minden egyes megvásárolt Tibi Csoki, vagy Bonbonetti Francia drazsé megvásárlásával anyagilag járul hozzá a gyanútlan vásárló, a kárpátaljai magyarság frontra küldéséhez. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) csatlakozik a bojkotthoz, és minden jóérzésű magyart arra szólítunk fel, hogy ne finanszírozza kárpátaljai magyar testvéreink kiirtását!

HVIM Vezetőség”

(Deres.tv, Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment