„Ne várja mindenki, hogy megvédi a Betyársereg!”

március 9, 2013 a Gondolatok

Pár éve a Betyársereg kiadott egy közleményt, ami a mai napig aktuális, hiszen sokan csak elégedetlenkednek a fennálló helyzet miatt, azonban tenni ellene senki sem akar, könnyebb beszélni.

Értesítjük mindazokat, akik elektronikus levelekben igyekeztek felelősségre vonni minket, hogy csak Istennek és a saját törvényeinknek tartozunk elszámolással. Felesleges olyan leveleket írni nekünk, hogy jöjjünk azonnal, mert gond van a cigányokkal. Mi néhány százan nem tudnunk, és nem is akarunk az egész országban rendet tartani. Ez egyébként is a csendőrség feladata lenne egy normális országban, s nem a betyároké. A cigányokkal amúgy is szinte mindenhol gond van. Elsősorban a saját portánkon söprögetünk, s ahogy az elején mondtuk, ezzel példát szeretnénk mutatni minden magyarnak az önszerveződésre. Senkinek nem vagyunk ugyanakkor a beosztottjai, tehát senki ne akarjon minket bármire is utasítani. Vannak saját törvényeink, saját szabályaink.

Az olyan megkeresések azonnal törlésre kerülnek, amelyekben interneten (!) arra kérnek vagy utasítanak minket, hogy ennek vagy annak törjük el a lábát, öljük meg, nyuvasszuk meg, stb. Aki annyira idióta, hogy ilyesmiről e-mailben értekezik, az nemhogy közénk nem való, de épeszű emberek közé sem. Másrészt pedig, ha el akarja törni valakinek a lábát, legyen férfi, törje el maga, s ne minket kérjen meg. Tisztában vagyunk azzal, hogy a hatóságok által különösen megfigyelt társaság vagyunk, úgyhogy mi inkább használjuk az eszünket is az öklünk mellett.

Ugyancsak nem kérünk az olyan kioktatásokból, amelyekben számon kérik, ha egy betyár leittasodik vagy megver egy magyart. Mi az elején rögzítettük, hogy Rózsa Sándorék csapata a példaképünk. Ők bizony sokat mulatoztak, ittak, sőt néha raboltak is. Mi is írtuk, hogy nem vagyunk szentéletűek. Magyarokat pedig – ha tiszteletlenek vagy árulók lettek – Rózsa Sándorék is rendszeresen elpüföltek. Amennyiben valaki így viselkedik velünk, mi is elnáspángoljuk ezután is, lehet az magyar, vagy éppen eszkimó. Ugyanakkor, ha a nemzetet közvetlenül vész fenyegeti, akkor lehet ránk számítani, ahogy Rózsa Sándorékra is a rácok ellen. Közöttünk ugyanis kizárólag harcedzett, bátor férfiak vannak.

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment