„Néppártosodna a Betyársereg is?” – NEM! MI MÁR NÉPMOZGALOM VAGYUNK!

július 3, 2015 a Szellemiség

A Napi Gazdaság műsorának, a C-pontnak adott, mozgalmunk vezetője Tyirityán Zsolt egy interjút. A három részes beszélgetést, kommentár nélkül közöljük.

Az első részben szó esik a népvándorlásnak is beillő migráns áradatról, de a rövidesen ismét Budapest utcáin vonagló deviáns fertőről is elmondja véleményét a Betyársereg vezetője.

Az első rész után ezúttal inkább a Betyársereg belső életére terelődik a szó. Kiderül, hogy  milyen az az embertípus, ami alkotja a sereget, illetve, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelnie a jelentkezőnek.

A beszélgetés záró epizódjában a Betyársereg vezetője pozitívnak tekinti, hogy a radikális párt egy megvalósítható, egy követhető és egy vállalható programot kínál választóinak. Vona Gáborral tisztelik egymást, de Tyirityán a C-pontnak beszélt arról is, hogy Orbán Viktort az elmúlt 25 év legpozitívabb miniszterelnökének tarja, ezzel szemben Gyurcsány Ferencet az „ember alatti lét” egyik megnyilvánulásának nevezte. A Betyársereg vezetőjével készült interjúnk utolsó része.

(Betyársereg, Deres.tv, napigazdasag.hu)

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment