0.4 C
Budapest

Nyári adrenalin löket: Barátságos ökölvívó versenyen a Motoros Klán (+videók)

Még júniusban a Betyársereg Motoros Klánjának két tagja részt vett egy idén már 5. alkalommal megszervezésre került barátságos sportrendezvényen. A megmérettetésről és a rendezvényről Janecska Zoltán testvérünktől kaptuk egy videós képes beszámolót harcosainktól, amelyet most egy kis nyár esti adrenalin löketként nyújtunk át olvasóinknak.

Június 23-án volt szerencsénk részt venni egy 5. éve megszervezésre kerülő sporteseményen. A Klub BSOX, egy motoros klubok között meghirdetett barátságos ökölvívó verseny. A rendezvény barátságos keretek között zajlott, tehát itt nem volt igazi győztes. Sparring (edző mérkőzés – a szerk.) ide vagy oda, nagy pofonok repkedtek!

A BETYÁRSEREG MOTOROS KLÁNJÁT ketten képviseltük, Meskó Péter a kecskeméti klán vezetője, tiszteletbeli tagja motoros klánunknak, és jó magam Janecska Zoltán „Harcos” klán vezető-helyettes!

Mondhatom, hogy nagy érdeklődés kísérte felkészülésünket, majd a mérkőzéseinket, a legnagyobb, és a leghangosabb, szurkoló táborral rendelkeztünk, amiért köszönetet mondanánk az ALBA REGALIS MC. klubszékházába Szabadbattyánba látogató testvéreinknek!

Hatalmas élmény volt, köszönjük a szervezést, a remek hangulatot a színvonalas lebonyolítást! Jövőre remélem ismét lesz lehetőségünk részt venni!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink