Olasz hazafiaknál járt a Betyársereg

november 12, 2019 a Akcióink

A Betyársereg egy kisebb különítménye a hétvégén mozgalmunk alapítójával, Toroczkai Lászlóval Rómába látogatott és az IRRIDUCIBILI (Hajlíthatatlan, Törhetetlen, Rettenthetetlen)  – amelyet bátran mondhatjuk, hogy a Lazio legkeményebb szurkolói csoportjának számít –   vendégeként szurkolták végig a SS Lazio-Lecce mérkőzést. Beszámoló Rómba látogató harcosainktól.

A Betyársereg harcosai, kiegészülve Toroczkai Lászlóval, egy igazi hamisítatlan nacionalista közösségbe érkeztek és remek ízelítőt kaptak az olasz vendégszeretetből. Jó alkalom volt ez a kapcsolatépítésre és nem mellesleg a Lazio mérkőzések egyedi hangulatát meg kellett tapasztalnunk nekünk is.

Személyes véleményünk, hogy az IRRIDUCIBILI (Hajlíthatatlan, Törhetetlen, Rettenthetetlen) szurkolói csoport a legkeményebb Olaszországban, és emellett, ahogy a nevük is jelzik valóban nem törnek meg és nem rettennek meg a hatalom elnyomásától sem.

Aki kíváncsi, hogy milyen hangulat is van egy Lazio meccsen, annak egy kis ízelítő!

Ez a hétvége felejthetetlen volt, amit a vasárnapi mérkőzés koronázott meg. A végeredmény is a hazaiak győzelmét hozta, 4-2-re nyert a Lazio.

A meccs végén a találkozó egészen nemzetközire sikeredett, ugyanis német hazafiakkal is összefutottunk, akik szintén a IRRIDUCIBILI vendégeiként látogattak ki a Lazionak szurkolni.

Köszönjük a vendéglátást! Még biztosan találkozunk!

 

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment