0.7 C
Budapest

Olaszország az ellenállást választja! – interjú egy olasz aktivistával

Az olasz mozgalom egyik aktivistáit kerestük meg kérdéseinkkel, mivel fontos alakja az olasz ellenállásnak, nevét nem közöljük. Szavai tanulságosak és optimizmusra okot adóak. A válaszokból egyértelműen arra következtethetünk, hogy a déli ország ifjúsága soha nem fog kapitulálni! Az ÚjErő.net interjúja.

13254113_10153762046942842_4856744629973391113_n

– Új Erő: Először is beszélj röviden az olaszországi állapotokról. A tőletek érkező hírek többnyire rémisztőek az elmúlt hónapokban. A hírek szerint az afrikai betolakodók gyakorlatilag megszállják a városaitokat.

– E.G.: A helyzet valóban aggasztó, ennek komolyságát hangsúlyozza, hogy a bevándorlók zöme bandákba verődik és szervezett terrorral lép fel az olasz törvényesség ellen. Nem elég az, hogy ingyen kapnak mindent, ehhez még az is hozzájön, hogy megfélemlítik az állampolgárokat és elvesznek tőlük mindent. Szervezett támadások és közönséges rablótámadások, nemi erőszak, gyilkosság. A szervezett bűnözésbe is beépülnek az észak-afrikaiak, főleg a drogterjesztésbe.

A csendőrség kellő szigorral lép fel, de a nemzetközi egyezmények és emberjogi szabályok meggátolják a valóban célravezető fellépést.

– Új Erő: A szélsőjobboldali mozgalmak is kiveszik részüket a bevándorlók féken tartásában?

– E.G.: Meg kell, hogy mondjam, az elmúlt másfél évben a fasiszta mozgalmak határozott erősödést mutatnak. A törvény bitorlóinak erőszakos fellépése a fasiszta mozgalmak ellen ellenhatást váltott ki, és a nacionalista fiatalok tábora rendkívüli mértékben gyarapodott. Ehhez persze a bevándorlók tömegeinek megjelenése is hozzájárult.

A média természetesen folyamatosan hisztérikus hangnemben jelentkezett a hazafias erőkről, amikor néhány hónapja egy olasz futball-huligán meggyilkolt egy néger betolakodót felerősítették a hangulatot a nemzetiek ellen. Persze arról nem tájékoztatták az olvasókat, hogy a gyilkosság önvédelemből történt, valamint a néger megsértette az országunkra jellemző nemes értékrendet.

A fasiszta fiatalok jelen vannak az utcán, folyamatosak a demonstratív megmozdulások és tömegtüntetések, ebben a CasaPound viszi a zászlót. Ők a legszervezettebbek, de erejüket növeli a többi szervezet és szimpatizáns. Rendszeresek az utcai összecsapások is, melyben az ultrák és huligánok is kiveszik a részüket. Olaszországban – szerencsés módon – meglehetősen egységes a fehérek frontja.

– Új Erő: Politikai képviselete van a bevándorlás ellenes hangoknak?

– E.G.: Természetesen igen. Az olaszok alapvetően bevándorlás ellenesek, kivételt jelentenek a menthetetlen liberálisok, de őket nem lehet komolyan venni. A Forza Nuova, a Lega Nord azok, akik az elmúlt időben hangot adtak aggodalmaiknak a bevándorlást illetően. Róluk bizonyára a magyar nacionalisták is hallottak. Vannak azonban kisebb politikai tömörülések, melyek radikálisabb hangot ütnek meg, mert nem köti meg őket a demokrácia megfelelési kényszere.

A szélsőjobboldali fiatalok minden olyan szervezetet támogatnak, melyek kultúránkért, hagyományainkért és biológiai értelemben vett jövőnkért szállnak síkra. Egyedül a fasizmus lesz képes megmenteni az országunkat!

– Új Erő: Kapcsolatban vagytok magyarokkal?Mit gondoltok Magyarországról és a magyar hazafiakról?

– E.G.: Néhány évvel ezelőtt részt vettünk a Becsület Napja rendezvényen, ahol a nemzetközi egység jegyében jelentek meg a bajtársaink szinte az összes európai országból, hogy megjelenítsék az egységes kiállást értékeinkért és fejet hajtsanak Európa hősei előtt. A magyar bajtársak kiváló emberek. Szerencsére a rendezvényeken nem az öntudatlan részegségé a főszerep, hanem komoly szervezőerő jelenik meg ezeken az alkalmakon. Zenei rendezvényeken is részt vettünk, ahol nagyszerű bajtársakat ismertünk meg a magyarokban.

Mivel a problémáink is ugyanazok, a harcot is közösen kell megvívnunk!

– Új Erő: Mit üzentek az olvasónknak?

– E.G.: A harcot minden körülmények között folytatni kell!Népeink felemelkedéséért, a hagyományainkért és a vérünkért! Európának erős nemzetállamokra van szüksége, hogy újra nagy lehessen! Emeljük fel együtt a zászlót! Az üldözöttek hamarosan vadászokká válnak!

(Rátkai Géza – ÚjErő.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink