Összefoglaló a deviancia menete elleni harcos kiállásról (+videó)

július 6, 2014 a Szellemiség

Idén is megrendezésre került a deviancia menete Budapesten. Talán az utóbbi évek legharcosabb kiállásával találkozhattak a buzik és lelkes támogatóik. A Deres.tv összefoglalója.

10524602_254878281372162_3701689796499267974_n

Igen, ők tényleg nem provokálnak, csak a jogaikért harcolnak! A képen egyébként egy olasz állampolgárságú buzi látható, tehát ismét importáltuk a devianciát!

Kordonerdő, hatalmas rendőri biztosítás, lépten-nyomon civilruhás rendőrök – így védik a deviánsok provokációját, így védi a „rendőrség” a rendetlenséget. Van is mitől természetesen, hiszen a normalitáspártiaknak nem tetszik ez a fertő, nem tetszik, hogy papnak öltözve, Nagy-Magyarországba péniszt feltartva vonaglanak mindenféle kamionokon Budapest belvárosában. Mert, hogy idén is volt keresztény- és nemzetellenes provokáció is bőven. A „buziőrséggé” avanzsált „rendőrség” egyre profibban kezeli a helyzetet: gyakorlatilag nem lehet megközelíteni a felvonulókat, de ennek ellenére a hazafias oldal ért el sikereket.

A felvonulási útvonalon már előző napokban plakátozásra került sor.

10384900_254828918043765_6769130385536861723_n

Információink szerint a vármegyések keze van az akcióban

A Család nevében és üzent a Ház

A Család nevében facebook-csoport indította az ellenállás folyamatát. Mintegy száz fő hirdette a Kossuth tér és az Alkotmány utca kereszteződésében, hogy a család egy férfi és egy nő házasságán alapul. A rendezők között sok ismert, vármegyés arc is feltűnt.

A parlament egyik erkélyéről közben Novák Előd (Jobbik alelnök) és Barcsa-Turner Gábor (HVIM társvezető) transzparenst feszítettek ki:

10519184_719171134806685_1636244954846117150_n

Kövér őrsége először megpróbálta az erkélyről bevonni az üzenetet, de aztán a határozott fellépésre visszavonulót fújtak.

Ez a két akció már megadta a kezdőhangot a napra.

Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere és Zagyva Gy. Gyula is szeretett volna élni „szabadságjogával”, be szerettek volna menni a vonaglók közé. A TASZ korábban felhomályosított mindenkit, hogy joga van bármilyen rendezvényen részt venni – ők csak erre hivatkoztak. Ruházat és egyéb vélelmezett értékrend szerint senkit sem lehet kirekeszteni sehonnan. Ezzel az érveléssel a polgármester az egész beléptetést megbénította hosszú időre.

Természetesen a sok színű demokraták kirekesztették őt is, ahogy az ott lakókat is: az Oktogonnál a rend héber őrei nem engedtek haza senkit, ami miatt népharag kezdett kibontakozni, és az ott lakók kezdték el a kordonokat rángatni és ordibálni a vonagló kamionok felé.

De nem mindenkit rekesztettek ki, volt akinek sikerült bejutnia, és egy betyáros akciót végrehajtania a magyar virtusról tanúbizonyságot téve: Sz. László fehérvári vármegyés, az Atilla Király Akadémia hallgatója, huszár hagyományőrző és kiváló harcos felmászott egy vonagló jármű legtetejére, és onnan fejezte ki nemtetszését szóban és egy plakátot is feltartva a rendezvény ellen. Ekkor hárman próbálták leteperni a cigány gárda tagjai közül, majdnem lelökve őt. Dulakodás alakult ki a kamion tetején, ahol aztán győzött a túlerő: aljas és gusztustalan módon még a földön is ütni-rúgni próbálták, de a menetet sikerült megállítani! A rendőrök „természetesen” csak a bátor harcost állították elő, az agresszív cigányokat nem (felvételek később a cigányok akciójáról). Sz. Lászlót azóta is őrizetben tartják, hétfőn lesz a tárgyalása. Megkapta a 72 órát, pedig csak egy rendzavarás szabálysértése az ügy: a kapitányságon egyeztettek, hogy olyan veszélyes a fiatal, hogy bent kell tartani őt mindenképpen. Azt is vizsgálják, hogy el akarta-e téríteni a kamiont, ami azért érdekes, mert telefonon másik vármegyésekkel viccelődött ennek lehetőségéről. Csak nem ismét törvénytelen titkosszolgálati megfigyelésnek lehetünk újabb tanúi?

10484729_719171104806688_1339755786752752404_n

B. Tamás, szintén fehérvári vármegyés, szintén akadémista és régi harcos meghallván, hogy nagyon régi bajtársával mi történt, tudomást szerezve arról, hogy még a földön is bántalmazták, úgy döntött, hogy akkor neki sincs kint maradása a szabadlevegőn és huszáros rohamot intéz a deviáns felvonulással szemben. Átugrott a kordonon, magára vonva az ott tartózkodó, egyébként mentálisan felkészületlen rendőrök figyelmét, így megnyílt az út a mögötte álló harcosok előtt, akik be is nyomultak, de a rendőri erősítés felmorzsolta a betörési kísérletet. Közben fellángolt egy buzizászló is és görögtüzek is meggyulladtak. B. Tamást is előállították, akit még az éjszaka során kiengedtek. Még több ilyen harcosra van szüksége nemzetünknek!

1623620_719171064806692_7877953005979582738_n

Az előállítások során a rendőrség titkolta, hogy hol tartják fogva a hazafiakat. Hol letagadták az előállításukat, hol azt hazudták, hogy már kiengedték őket, vagy éppen azt, hogy csak a hozzátartozóknak adnak ki információt, ami már meg is történt. A rendőrök ismét hazudtak, mint a cigányok, csak hogy bizonytalanságban tartsák a hozzátartozókat, bajtársakat.

A piknikező deviánsok is csak kordon mögött, erős rendőri biztosítással tudtak a fűben ücsörögni. Néha innen is megkapták a különböző, deviánsokat elítélő rigmusokat. A célunkat elértük, idén is csak kordonerdőben tudtak vonaglani és valószínűleg jövőre sem kísérlik meg, hogy a ketreceket elhagyják. Sok kisebb és különböző akcióval sikerült idén is megmutatni, hogy van még magyar ellenállás!

Levonva a mérleget: a hazafiak kőkeményen kiálltak, főleg a vármegyések, szurkolók, de akadt köztük betyársereges, és olyan igen hathatós kommandók, mint az Érpataki Modell Országos Hálózata Orosz Mihály Zoltán vezetésével. Dicsőség nekik!

Képgalériánk a harcosok diadaláról és a buzik fertőjéről IDE KATTINTVA érhető el.

(Deres.tv)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment