Pedofilvadászaton a brit hazafiak (+videó)

május 22, 2016 a Hírmondó

A brit nacionalisták pedofilvadászatra adták fejüket: egy közösségi oldalon álprofilt hoztak létre egy 13 éves kislány nevében. Nem meglepően egy közel-keleti vagy pakisztáni származású perverz betolakodó kapott rá a csalira. Nagy meglepetésére a megbeszélt időpontban nem képzeletbeli áldozatával találta szemben magát, hanem az NA aktivistáival. A hazafiak videofelvételt is készítettek az esetről.

sc545

Az NA aktivistái egy liverpooli bevándorlás-ellenes demonstráción

A Nemzeti Akció (NA)  egy nemzetiszocialista alapokon álló ifjúsági mozgalom, amely nagyrészt utcai megmozdulásokkal hívja fel a figyelmet a brit társadalom legégetőbb problémáira.

Shyam azt hitte, hogy kiélheti beteges vágyait egy Jesse nevű, 13 éves kislányon. Tévedett, a találkozó helyére a Nemzeti Akció (National Action) aktivistái érkeztek:

A videóban látható, amint a találkára invitált migráns azonnal kiszagolja a közelgő bajt és még a saját nevét is letagadja feleslegesen, ugyanis a hazafiak nagyon is jól tudják, hogy kivel állnak szemben.

paedohunt1

A videóban elhangzó jogos számonkérés magyar fordítása itt olvasható:

-Shyam. Beszélnem kell veled. Te vagy Shyam?

– Nem.

– De igen.

– Bocsánat, ki vagy te?

– Jessy vagyok, haver.

– Ezt nem értem.

– Szóval nem érted? Nem fogok innen elmenni.

– Ki vagy te?

– Szóval miért vagy itt? Én tudom ki vagy, de te nem ismersz engem. Nem megyek el, mert most elkaplak. Miért vagy itt?

– Nem csinálok semmit.

– Óh, tényleg? Nagyon zaklatottnak tűnsz?

– Ki vagy te?

– Neked nem kell tudnod ki vagyok, haver. Azért vagy itt, hogy találkozz egy Jessy nevű 13 éves lánnyal, nem igaz? A neved Shyam és megkaptam az üzeneteidet. Egész idő alatt velem beszélgettél. A Nemzeti Akciótól jöttem: egy fehér nacionalista szervezet vagyunk és azért jöttünk ide, hogy szétrúgjuk a segged! 

Ekkor a deviáns betolakodó futásnak eredt….

[fvplayer src=”https://betyarsereg.hu/wp-content/uploads/2016/05/paedohunt.webm” width=”565″ height=”315″ popup=”https://betyarsereg.hu/wp-content/uploads/2016/05/paedohunt.webm”]

(Idegen áradat – Szent Korona Rádió)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment