-4.3 C
Budapest

“Rendet, csendőrséget” – közbiztonsági tüntetést tart Nyíregyházán a Mi Hazánk a Betyársereggel

Néhány hete majdnem megismétlődött a Cozma-gyilkosság, amikor Vásárosnamény-Gergelyiugornyán egy szórakozóhely előtt megkéselték az ott dolgozó Juhász Gergő barátunkat, a Betyársereg megyei vezetőjét. Az elkövetőt, egy cigány stricit, bűnözőt két nap múlva elengedték a rendőrök, jelenleg is szabadlábon van, ráadásul csak súlyos testi sértéssel vádolják. A vérlázító eset miatt, a Betyársereg főszervezésével, szeptember 11-én (vasárnap) 14 órakor tüntetünk Nyíregyházán, a Kossuth téren, ahonnan az ügyészség elé vonulunk. Budapestről buszt indítunk, de igény szerint az ország más pontjairól is. Jelentkezni a [email protected] címen lehet.

Minden magyar felelős minden magyarért! Kérem, hogy tartsatok velünk, találkozzunk Nyíregyházán! Ez a mi hazánk! – Írja rövid felhívásában Toroczkai László a párt elnöke.

A Mi Hazánk frakcióvezetője a minap megdöbbentő videóban számolt be arról, hogy Szabolcs megyében a bűnt üldözni hivatott szerveket, (azon belül az ügyészséget) mennyire nem érdekli a beilleszkedni nem tudók kártékony és mások életét veszélyeztető viselkedése.

Magyar Jelen

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink