Röviden, tömören Bayer Zsolttól: „Takarodjatok haza a kurva anyátokba!”

október 5, 2015 a Gondolatok

Több száz iraki bevándorló készül visszafordulni Finnországból. Nem tetszik nekik a hideg, és hát unalmas is az élet. Ők izgalomra vágynak, meg bárokra. (?!) Bayer Zsolt most sem kertelt és frappánsan elmondta mit tegyenek magukkal a migránsok. A publicista gondolataival teljes mértékben egyetértünk! Mi is hasonlókat üzenünk…

12141596_561290187358188_7604413989459566938_n

A legtöbben Svédországba térnek vissza a finn-svéd határon át, a finn menekültügyi hatóság jelentette is, hogy a közelmúltban több menedékkérelmet is visszavontak az országban korábbi benyújtóik.

A 22 éves Mohamed ezt mondta az AFP-nek a Finnország északi részén lévő Tornióban, ahol most kb. 10 fok van: „Elmondhatjátok a világnak, hogy utálom Finnországot. Túl hideg van, nincs tea, nincsenek éttermek, nincsenek bárok, és nincs senki az utcákon, csak autók.” 

Aha. Értjük.

Viszont valaki elmondhatná végre a 22 éves Mohamednek, hogy utáljuk a puszta létezését is. Túl sokan vagytok, pofátlanok vagytok, nem tudtok viselkedni, mocskot és szart hagytok magatok után, úgyhogy menjetek a picsába haza. Ott van tea, meg jó meleg, meg sok-sok légy. Az a ti világotok. Hagyjátok békén Finnországot. És úgy általában: Egész Európát!

Kik vagytok ti? Ki a fasz hívott ide benneteket? Takarodjatok haza a teveszaros sivatagotokba, és zabáljatok ott, amit találtok.

„Na, kis barátaim, akkor most nagyon figyeljetek, nem mondom el többször: Ha nektek nem felel meg az, amit a finn gyerekek és a finn öregek esznek, ellenben pénzt akartok, ráadásul, ahogy fogalmaztok, a »mi pénzünket«, akkor csomagoljatok össze, nagyon gyorsan és fürgén, és takarodjatok haza a kurva anyátokba. Ez így elég érthető? Ha esetleg nem, akkor még egyszer: a KURVA ANYÁTOKBA!

Mégis mit képzeltek ti magatokról? Kik vagytok ti? Ki a fasz hívott ide benneteket? És ha már idepofátlankodtatok, akkor milyen alapon követelőztök? Elviselhetetlenek vagytok, szemtelenek, mint a piaci légy, nincs bennetek sem alázat, sem hála, nincs bennetek semmi emberi. Ti tényleg azt gondoljátok, hogy Európában bárkinek is kötelessége elviselni benneteket? A puszta létezésetek egyre is egyre elviselhetetlenebb és irritálóbb.

Takarodjatok haza a teveszaros sivatagotokba, és zabáljatok ott, amit találtok. Pénzt meg keressetek, ahogy akartok és ahogy tudtok.”

(Mandiner, flagmagazin.hu)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment