III. Nemzeti Népesedési Konferencia – Vándorbölcsőt nyerhetsz gyermekednek, ha jelentkezel!

február 29, 2016 a Programok

Budaházy Edda szervezésében, most szombaton már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Népesedési Konferencia. Sajnos még mindig van miről beszélni. Egy 2016-ban született magyar gyermek most vándorbölcsőt nyerhet!

Ajándékozás a III. Nemzeti Népesedési Konferencián március 5-én szombaton

Az alábbi vándorbölcsőt azok között a 2016-ban született kisbabák között sorsoljuk ki, akik jelentkeznek a [email protected]ímen.

12782163_526973877464822_2080974972_n

Korábban írtuk:

A demográfiai probléma fajunk fennmaradásának kulcskérdése, így a Betyársereg most is teljes támogatásáról biztosítja a rendezvényt! Alább a Budaházy Edda gondolatai.

Hazánk és Európa legnagyobb tragédiája, a népesség fogyása és elöregedése. Szinte minden probléma, amiről azt hisszük, hogy gazdasági, vagy pusztán pénzügyi eredetű kiderül, hogy a csökkenő népesség áll mögötte. Emiatt zárnak be iskolák és óvodák, emiatt szűnnek meg vasútvonalak, posták és kórházak, leépül az úthálózat, felszámolódik a társadalombiztosítás és az országokban kitör a káosz. És erről sajnos keveset beszélünk, ellene még kevesebbet teszünk.

plakát III. konf

De ami a legnagyobb baj, hogy ha elfogy körülöttünk a gyermekek kacagása, csillogó szemükben nem látjuk többet meg Isten jóságos tekintetét és kihűl a világ. Talán ezért vagyunk boldogtalanabbak.
Ennek eredménye Európa szemünk előtt zajló lerohanása is. A nem szaporodó közösségek helyét átveszik azok, amelyek tartják a törvényt: „szaporodjatok és sokasodjatok!”

Budaházy Edda

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment