0.4 C
Budapest

Székelyföldön is tombol a cigánybűnözés (videó)

Székelyudvarhelyről kaptuk az alábbi videót, rengeteg panaszos levéllel együtt. Úgy látszik a degenerált, a civilizált magatartási szabályokat be nem tartó lények problémája egyre csak terjed a Kárpát-medencében.

dsd
Egy békés cigány család Székelyföldön…

„… nem csak Kézdiszentléleken van a magyar elnyomásban, hanem egy 99%-ban magyar városban is, Székelyudvarhelyen is. Próbáltam megosztani de nem sikerült ezért titeket kérlek hogy terjesszétek ezt az irtó nagy problémát. Előre is köszönöm szépen.” – írja olvasónk.

Csak néhány panasz a Gábor család tűrhetetlen dolgai közül:

Van, aki nem meri a gyerekeit óvodába és iskolába járatni, mert már többször megverték őket, és rendszeresen fenyegetik. Egy másik bethlenfalvinak az autóját rongálták meg, és hiába tett feljelentést a rendőrségen, ott azt mondták, hogy nincs mit tenni, mert nem lehet behajtani a büntetést. De akadt olyan is, akire rátámadtak, feljelentette, s miután a rendőrségről hazament, két óra múlva megjelentek a házánál. Másnak be is mentek a házába, és ellopták az arany ékszereit, amíg a hátsó udvaron dolgozott.

Felszólalt Hadnagy Dénes kántor is, akinek elmondása szerint egy alkalommal a szekérrel úgy álltak meg az autója mellett, hogy nem tudott kiszállni, majd kérdőre vonták, hogy miért bujtogatják Gálfival ellenük az embereket. A beszélgetés végül súlyos fenyegetőzésbe torkolt, ahol azt mondták a kántornak, hogy nekik a börtön az semmi, ésaz emberélet csak egy késdöfés.

„Kinyírjuk a papot, a kántort, Gálfi Árpit és mindenkit, aki ellenünk van!” – idézte fel a súlyos szavakat Hadnagy. Gálfi szerint most ő és a családja van a célkeresztben, rendszeresen megfenyegetik őket, mert a közösség nevében fellépett ellenük.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink