Szeptember 18-án IX. Attila Védvonal Emléktúra (újdonságok, információk!)

augusztus 24, 2021 a Programok

2013 óta minden évben megrendezésre kerülő Attila Védvonal Emlék- és Teljesítménytúra idén, 2021-ben szeptember 18-án lesz. A túra egy seregszemlének is beillik, hiszen az ellenőrző pontokat külön-külön más szervezetek, csoportok alkotják. Így találkozhatsz a pontokon a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalommal (mint főszervezőkkel), a Betyársereggel, a Mi Hazánkkal és Mi Hazánk Ifjaival, a Légió Hungáriával, a Magyar Önvédelmi Mozgalommal, a Szent László Aranyos Szegellete Egyesülettel, a buschraftosokkal, a Vircsik András Baráti Körrel, illetve a Farkasok Bajtársi Közösséggel. Pólót idén is lehet rendelni augusztus 31-e 24:00-ig, illetve már a rajtnál lehetőség lesz a túra logójával ellátott fém (két fajta) és kerámia bögre vásárlására. 

A teljes, 44 km-es táv Dunakesziről indul, a Kossuth utca végéről 07:30-kor, a rövidebb, családbarát táv (19 km) az isaszegi temető parkolójából 11 órakor.

A túra részletes útvonala, a túra kiírása és egyéb információk a túra honlapján.

A túra Facebook-eseménye.

Előnevezni 2021. szeptember 14. 20:00-ig lehet név, e-mail cím, telefonszám, lakhely (város) és a választott táv (teljes, vagy rövid) megadásával az [email protected] e-mail címen. Ezúton szeretnénk kérni mindenkit, hogy éljen az előnevezés lehetőségével, hiszen ez jelentősen megkönnyíti a szervezők munkáját.

Készülnek pólók (látványterv alább) idén is, melynek megvásárlására csak e-mailben történő előrendelés alapján van lehetőség augusztus 31-e, 24:00-ig.

A tavaly nagy népszerűségnek örvendő felvarrókból a célban lehet majd vásárolni a készlet erejéig.

Újdonsággal is készülünk, háromféle bögre lesz kapható: a kerámia bögre  emléktárgyaknak is kiváló, emellett az alumínium zománcozott bögre és a karabineres fém bögre remek túratárs lehet. Ezeket a helyszínen lehet megvásárolni, előrendelés nem lesz rájuk, viszont szívesen vennénk, ha jeleznétek, hogy melyik típusú érdekelne titeket, ezáltal jobban tudunk az igényeiteknek megfelelő mennyiséggel készülni.

(Szent Korona Rádió)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment