0.4 C
Budapest

Szigeti Veszedelem Küzdősport Gála – az összes meccs videón!

A XIII. Magyar Sziget küzdősport gálájának meccsei – most a sportesemény összes csatáját megtekinthetik, köztük persze a betyárok mérkőzéseit is.

A legnagyobb harcosok, akik harcolnak zászlónk becsületéért

Kiss Róber vs. János Elek

A „Szigeti Veszedelem” küzdősport gálán a mindössze 15 éves Kiss Róbert ugyan alulmaradt 25 éves ellenfelével szemben, de óriási jövőt jósolnak neki. Édesapja, aki szintén betyár, elmondta, hogy fia hat éven keresztül birkózott, tehát neki az MMA az erőssége. „Mindenképpen a földön próbálunk meg nyerni. A kezét és lábát fejlesztjük és az MMA-ban próbálunk minél nagyobb sikereket elérni.” A büszke édesapa még hozzátette, hogy minden szülő vigye le sportolni a gyermekét. „A jövő záloga az, hogy életerős küzdeni tudó emberek nőjenek fel, mert csak így tudunk megmaradni.” A mérkőzés után Tyirityán Zsolt beszélgetett Kiss Robival, edzőjével és a büszke édesapjával.

Kristófi Nikolett vs. Shercz Andrea

A Betyársereg gyulai edzőtermében „nevelkedett” Kristófi Niki igazi honleány. Tyirtiyán Zsolt szavaival élve ő a Betyársereg kabalája. Hát a kabala most meghozta a várt eredményt. Első igazi meccsén győzedelmeskedni tudott a harcos honleány.

Kiss Károly vs. Kerecsényi Gergely

A 2012-es Magyar Szigeten is győzelemmel záró Kiss Károly ismét remek meccset játszott. A Betyársereg színeiben induló sportoló most sem okozott csalódást.

Radnóti Dániel vs. Papp Sándor

A „20 másodperces” Radnóti Dani. Így harangozta be Tyirityán Zsolt a Betyársereg egy példaértékű harcosát. A Radnóti testvérek fiatalabbik tagja szélvész gyorsaságú kiütéseiről híres. Azonban, mint ahogy az a meccs utáni interjúból is kiderül, ha nem a szélvész gyorsaság, akkor a szív viszi tovább a Radnóti Testvéreket.

Kerepeczki Gábor vs. Tóth Kálmán

Krepa, aki az előző Magyar Szigeten is felejthetetlen meccset produkált idén is hozta a formáját. Bár most rövidebb és simább győzelme volt a zászló becsületét megvédte idén is! A mérkőzés után a vele készült interjút is megtekintetik!

A Betyársereg vezetőjével a XIII. Magyar Sziget küzdősport gálája után beszélgettünk:

Varga György vs. Molnár Károly

A XIII. Magyar Sziget egyik kemény MMA mérkőzése.

Szekeres Tamás vs. Sárközi Róbert „Sárkány”

Óriási ütőerők csaptak össze a Csattogó-völgyben. A két nehézsúlyú sportoló Szegedről és a Hajdúságból érkezett, hogy megmutassa az alföldi harci szellemet.

Răceanu vs. Mezei „PitBull” Gabriella

Székelyföld nem Románia! Zagyva Gy. Gyula saját felfedezettjeként konferálta fel azt a székely harcos honleányt, aki valóban megmutatta, hogy Székelyföld kinek az otthona is valójában. A ringben a székely zászló becsületét ismét megvédte „PitBull” Gabi”.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink