29.3 C
Budapest

Támadás honlapunk ellen – valakik nem bírják népszerűségünk!

Egy órára sikerült megbénítani honlapunkat, de visszatértünk! Úgy látszik a hatalmas látogatottságunk és olvasottságunk (csak májusban 43 ezer) felkeltette ellenségeink figyelmét. Áttörtük a liberális média blokádját!

9
A Betyársereg üzenete: Állj fel és üss vissza!

Van egy mondás miszerint „Minden mozgalom olyan erős, amilyen ellenhatást tud kiváltani magával szemben.” Nos, úgy látszik sikerült kiváltani ezeket a hatásokat. Az utóbbi hetekben több akciónkról is hírt adtunk, amelyek úgy látszik az érdeklődés középpontjába kerültek. Ez a pár történet – ugyanis nem mindegyikről számoltunk be – megmutatta, hogy a törvények betartásával, akár egy csoportos sétával, olyan hatást tudunk kiváltani, amellyel a hatóságokat rákényszeríthetjük arra, hogy cselekedjenek. Természetesen munkánkat ezen a téren is tovább folytatjuk.

Honlapunk 2013 márciusi újraindulása óta voltak jobb és rosszabb időszakok. Látható volt, Facebook oldalunk megszűnése után egy kisebb visszaesés, de úgy látszik áttörtük a hallgatás falát, ugyanis pár újításnak köszönhetően, és természetesen szimpatizánsaink (vagyis a TI) segítségeteknek hála, terjedünk mindenhol, nem csak a közösségi oldalakon. Ezzel magyarázható, hogy nemsokára elérjük az egymillió felhasználót. Ez nulla anyagi támogatással sikerült elérni. Mi megteszünk minden, harcolunk, ha azonban akcióink sikere nem jut el a magyarsághoz, mit sem ér munkánk. Megmutattuk, hogy a Facebook-on kívül is van élet, az online világban is. Ez jó példa lehet, más az igazságért dolgozó honlap számára is. Hozzátesszük, ezen adatokat nem hírportálként, hanem egy MOZGALOM honlapjaként produkáltuk.

adatok
A Google Analytics adatai alapján a 2013 március 1. és 2015 május 6. közötti időszak látogatottsági statisztikái

Népszerűségünk azonban felelősség is! Mi tovább haladunk ezen az úton, míg mindenki meg nem érti: „Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!”

A Betyársereg honlapjának főszerkesztője

ui.: Pár kisebb hiba még fennmaradt, néhány cikk helyreállítása még folyamatban van, de dolgozunk a problémán!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink