0.6 C
Budapest

Tata környéki fiatal harcosok – a Betyársereg új reménységei

A Betyársereg nagy hangsúlyt fektet az ifjú nemzedék képzésére. Felkaroljuk azokat a tehetségeket, akik a jövőben igazi betyárokká válhatnak majd. Tatán egy komoly, ütőképes csapatot szerveztek a betyárok.

A Tata és tata környéki fiatalok, akiket felkaroltak betyárok és más nemzeti szervezetek tagjai, jelenleg a helyi betyár klán vezetője által vezetett Hungaria Alfa várományosai.

10872120_403929376430416_70476781_n
A tanítok és a tanítványok

„Ezeket a fiukat a továbbiakban érdekli a Betyársereg tagság is, persze mikor már készen állnak rá. Addig is szellemi ideológiai nevelést kapnak, erről főként a Pax Hungarica tatabányai csoportja gondoskodik.” – emeli ki a helyi klán vezető, akitől megtudtuk azt is, hogy az ideológiai képzés mellett nagy hangsúlyt kap az erőnléti felkészülés is. „A fizikai edzést a sereghez kötődő Frech Józseftől kapnak főként (van aki máshol tanul). Gyakorlatilag a Hungaria Alfa tanítókból, tanárokból és kiképzőkből áll, akik amellett, hogy teszik a dolgukat a közbiztonság érdekében, még tanítanak, nevelnek is.” Mint megtudtuk az 5 fiút majd 30 jelentkezőből választották ki, a többi kihullott. „Elég kemények a feltételek, de minőségi csapatot kell létrehoznunk, olyanokat, akik mind ideológiailag, mind pedig fizikailag kész állnak belépni a betyárok nagy családjába.”

10884446_403930159763671_1208150088_n
Tóth Krisztián, Zóna Gergő Herczeg Dániel, Bodrogi Róbert és Kovács Tamás

A Betyársereg szerte az országban toboroz és egyre több fiatal választja a harcos magyarság útját. A jövő a kezünkben van, ezt a generációt nevelni és képezni kell, mert csak így élheti túl a magyarság a multikulti, a liberalizmus és a bevándorlás egyre fenyegetőbb térnyerését.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink