0.4 C
Budapest

Tesztoszteronnövelő motivációs videó – Ne vegyen rajtad erőt semmi probléma!

Tesztoszteronnövelő videósorozatunk új részében egy igazi motivációs életrajzi filmmel jelentkezünk. Egy olyan embert ismerhettek meg, aki bizonyított az életben és példát mutatott. Ha jól figyeltek, életútja rajtatok is segíteni fog. 

A Betyársereg tagjai közül igen sokan teljesítették sorkatonai szolgálatukat, valamit szolgáltak hivatásos katonaként, az MH 34. Bercsényi László mélységi felderítő zászlóalj állományában. Furkó Kálmán személye ennél az alakulatnál meghatározó volt. Furkó Kálmán maga egy legenda. Aki valaha találkozott vele, abban egy életre maradandó emléket hagyott a személyisége. A Betyársereg ezúton is szeretettel ajánlja minden magyar fiatal számára ezt a filmet. Különösen figyelmébe ajánlja a nemzeti oldal harcos lelkületű ifjainak. Legyenek akár azok vármegyések vagy akár Jobbik IT-sek, vagy bármilyen más nemzeti szerveződés tagjai. A Betyársereg ifjúsági tagozata számára a film megtekintése kötelező!!!!!!!!

Utóirat: Depressziós vagy bármi lelki probléma esetén nézd meg ezt a filmet és hidd el motiválni fog, ha viszont még ez a film sem tud rajtad segíteni, akkor tényleg menthetetlen vagy…

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink