Tiszanánán már rendőrt is ver a cigány – betyár rendfenntartó kellene oda is?

január 10, 2014 a Hírmondó

20140108_cigokA Deres.tv kiderítette, hogy nem csak a polgárőröket, de a rendőröket is helyben hagyták a cigányok. A Betyársereg rendfenntartóit is így fogadnák a felzárkóztatottak?

Heves megyei Bűnügyek Facebook oldalán lett közzé téve a megdöbbentő eset: December 21-én 19 órakor Tiszanánán a Széchenyi utcában lakó B.J-né arra lett figyelmes, hogy valaki járkál a házában. Az idős néni segítséget kért telefonon a fiától, aki egyébként a helyi polgárőrség parancsnoka. A polgárőrök a helyszínre siettek, közben értesítették a rendőrséget és a kiérkező járőr előállította a tetten ért cigányasszonyt, P. Andrásnét.
Másnap a két polgárőr bement a rendőrségre tanúvallomást tenni, azonban amikor kiléptek a rendőrőrs épületéből, az elkövető családtagjai rájuk támadtak és bántalmazták őket.

Érti mindenki? A cigányok annyira felháborodtak azon, hogy nem hagyják nyugodtan lopni őket, hogy képesek másnap lesből megtámadni a két, munkáját becsülettel végző polgárőrt, ráadásul az áprilisban avatott 17 fős rendőrőrs előtt!
Gondolkodjon el mindenki, hogy mi lesz azokkal az emberekkel akiknek a falujukban még helyben lakó körzeti megbízott sincs?

A község polgármestere Tóth József, aki mellesleg országgyűlési képviselő is, valamiért nem tartotta fontosnak, hogy az ügy nyilvánosságot kapjon.

Mi lesz a következő? Megverik a rendőröket is? – tette fel a szinte magától értetődő kérdést a Deres.tv szerkesztője. Aztán hamar jött a szomorú válasz. A válasz, ami megérteti velünk, miért mindenhova a TEK-et hívják, ha nagyobb bajt éreznek. Sajnos ezekhez a bűnöző életmódot folytató piócákhoz már több erő kell.

A Deres szerkesztői megemlítik, hogy másnap, levelet kaptak egy tiszanánai illetőtől, miszerint ezzel nincs vége a történetnek, ugyanis a cigányok tegnap megtámadták a körzeti rendőrt a lakásán, hogy rajta is bosszút álljanak, amiért intézkedni mert a bűnöző cigány asszonnyal szemben. Állítólag a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre.

Ami talán még felháborítóbb az az, hogy, mint kiderült már a Heves Megyei Roma Önkormányzat, Magyarországi Cigány Párt és több „jogvédő” szervezet emberei is Tiszanánára látogattak, akik a rendőröket és a helyi polgárőröket kezdték el felelősségre vonni és akadályozni a munkájukban.

Közösség tagja elleni erőszak, csoportosan elkövetett garázdaság, testi sértés – mindezekkel a rendőröket vádolják a jogvédők!

Véletlenül sem azzal foglalkoznak, hogy egy lopáson tetten ért cigány asszony miatt a rokonsága polgárőrökre, majd később a körzeti megbízottra támadt!

Egy a devecserihez hasonló séta talán jót tenne a környéknek és lecsillapítani az élősködőket

Nos, ez ma Magyarország. A bűnözés mindennapos, falvainkat elárasztotta a mocsok és a rendvédelmi erők tehetetlenek. Pedig két hét alatt rendet kellett volna tenni, az ígéret szerint. De hát a szó elszáll, a tettek pedig itt maradnak. Illetve jelen esetben a tettek hiánya, a káosz és a félelem. De még meddig?!

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment