Totális háború előtt állunk

február 16, 2016 a Gondolatok

Vajon a fegyveres testületek képesek lesznek megvédeni az embereket? A kormányok rendelkeznek cselekvési tervvel, ha a illegális migráció okozta események extremizálódnak? A NemzetiArcvonal.hu írása.

homokinigger-1024x576

Köpnek az integrációra és a multikultira!

Miközben ezek a sorok íródnak, déli határszakaszunkon megerősítették a védelmet, hiszen menekültek kísérelnek meg bejutni hazánkba. Szíriából 300 ezer indult útnak, a török határon százezrek torlódtak fel indulásra készen. Milliók érkeznek a fehér ember életterébe. Közben pedig folyamatosan érkeznek a rémisztő hírek nemi erőszakokról, csoportos pedofíliáról, gyilkosságokról és rablásokról. A sivatagi patkányok nem kímélik az európai embert, azt tesznek velük, amit a kedvük tartja.

A brutalitás nem ismer határokat, a vadállati horda félelemben tartja a fehér kontinenst, a kormányok pedig teljesen impotensek a krízishelyzet kezelését illetően. Ezért számolni kell azzal, hogy egyre több támadás éri majd a hívatlan vendégeket is. A napokban Prágában támadtak meg egy menekültellátó központot, de Oroszországban is kényszerítő erővel fékezték meg az emberállatok randalírozását. Ez még csak a kezdet!

Tavasszal, azaz néhány héten belül eszelős sebességre kapcsol az az invázió, amely az európai fehér embert akarja végleg elpusztítani, egyszer és mindenkorra félreállítva a fehér géniuszt. Totális háború előtt állunk. Olyan háború előtt, ami aljasságával elborzaszt minden épeszű embert. Sharia mészárosai már az európai nemzetállamokban is megvetették lábaikat, de a muszlim áradat még csak most hömpölyög határaink felé. Európa ezer sebből vérzik. Beteg toleranciája okozhatja a vesztét. Áruló politika és hazug egyházi vezetés.

Azok a tömegek, akik Európa felé tartanak elszántak, veszítenivalójuk vajmi kevés, felturbózott vallási fanatizmusuk pedig mindenre felhatalmazza őket. A védelmi kerítés nem tudja majd felfogni az áradatot, az anarchia pedig véres események okozója lesz. Európa szerte várhatóak zavargások, olyan kaotikus állapot, melyben a törvény ismeretlen fogalom. A betolakodók nem csinálnak lelkiismereti kérdést a legbestiálisabb tettekből sem, ők elvenni, vagyis hódítani jöttek, nem pedig barátkozni vagy éppen beilleszkedni.

Vajon a fegyveres testületek képesek lesznek megvédeni az embereket? A kormányok rendelkeznek cselekvési tervvel, ha az események extremizálódnak?

Egyre több ember halmoz fel élelmiszert otthonában, a fegyverboltok pedig szinte mindent értékesítenek, ami legálisan elérhető az átlagpolgár számára. Érezhető a feszültség. Az európai nacionalisták harcra készülnek, az ellenállás kezdetét vette. Hamarosan pedig kibontakozik az élni akarás vasakarata, hogy megőrizze a szülőföldet, gondoskodjon a családi tűzhely védelméről. Már nem lesz elég a másikra mutogatni vagy türelmesen várni. Az ellenség halált osztani érkezik Európába. Kiirtani az értékeinket, bemocskolni a kultúránkat, lemészárolni azokat, akik nem hódolnak be a halál prófétájának. Mert az ő prófétájuk nekünk csak halált jelent.

Az európai fehér nacionalisták sem barátkozni akarnak! Nem hódolnak be a sivatagi patkányembereknek! Készen állnak a harcra! A mi Európánk pedig kizárólag egy totális háborúban lesz képes megújhodni!

(Balassa Viktor – NemzetiArcvonal.net)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment