9.2 C
Budapest

Tovább alázza a nemzeti oldal az ATV-t (+videók)

Legutóbb Zagyva Gy. Gyula a HVIM elnöke „szólt be” az ATV-nek, most pedig a Jobbik vezetője Vona Gábor is odaszúrt ennek a magyarellenes bagázsnak. Azonban nem lennénk korrektek, ha nem mutatnánk be, hogy miért is támadja a Betyársereg is „szegény” ATV-seket.

Vona Gábor sem nyugtatta meg az ATV rettegő riportereit

Az alábbi videók csupán a jéghegy csúcsát képezik annak rengeteg mocsoknak, amelyet az utóbbi időszakban ránk zúdítottak, a cionista média hazai képviselői. Persze ezer sebből vérző vádjaik csupán nekünk szolgáltattak reklámot, amelyet ezúton is köszönünk szépen! Az ismert igazság szerint: „Minden mozgalom olyan erős, amilyen ellenhatást tud önmaga ellen kiváltani”.” Ezek szerint az ATV-nek tényleg van mitől félnie, hisze amilyen hisztit ők csapni tudnak, lehetnénk Adolf Hitler egyenes ágú leszármazottjai is, hátunk mögött az SS-el. De, ami késik…

Következzen tehát a nemzeti oldal válasza a hazug ATV-nek. Elsőként a héten Zagyva Gy. Gyula szólt be egyik újságírójuknak, aki a parlamentbe be nem került képviselők végkielégítéséről kérdezték Zagyva Gyulát. A kemény válasz most sem maradhatott el.

Figyelem nyúlszívűeknek nem ajánlott felvételek!

Ahogy az már lenni szokott Vona Gábort sem hagyták békén, és az ügykapcsán őt is felkérdezte az ATV rettegő munkatársa. A Hitgyüli TV-seknek valószínűleg  a vér is megfagyott az ereiben, mert nem megnyugtató, és nem éppen polkorrekt választ kaptak a pártelnöktől.

És hogy miért is utál titeket mindenki?

Elsőként következzen az öröm nácizó és fő rettegő Vadai “miss röfi” Ágnes.

A második részben az ATV „tényfeltáró” munkáját láthatjuk. Főszerepben a Jobbikkal és a Betyársereggel.

Végül, desszertnek egy szokásos kis nácizás, terroristázás és zsidók megölésével riogatás.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink