Túl a 100 ezren! – „egy új frontvonalat nyitottunk!”

június 30, 2013 a Gondolatok

Nemrég azzal a céllal jött létre a sereg honlapja, hogy minőséget mutassunk a magyarság fejlődéséhez – a siker első építőkockáit már letettük.

Az első napok nehezek voltak, hiszen valóban egy új harci eszközzel bővült a Betyársereg „arzenálja”. A fizikai edzés és fejlődés mellett ugyanis mostantól a sereg a fajnemesítés nemes eszközét is zászlajára tűzte. Az internet társadalmát éljük, ezért bár a Betyársereg a technokratizmust elutasítja, nem mehet el szemellenzősen eme lehetőség mellet. Indulásunkkor politika és pártoktól független honlapot ígértünk. Ez meg is valósult, hiszen interjúalanyaink között olyan személyek is voltak, akik mereven elutasítják a pártokráciát. A Jobbik azonban sok esetben, tagjaival együtt példát is mutat. Ezért fontosnak éreztük, hogy megismerkedjenek olvasóink olyan személyekkel, akik munkájuk, életvitelük, gondolkodásuk miatt kiemelkednek az átlag szürke politikustársadalomból, a karrieristák, „szegedicsanádok” világából.

Sikerült megismernünk azt, hogy miként lehet a hazát szolgálni nőként, emellett pedig az országházban is mindent beleadva küzdeni nemzetünk érdekeiért. A család és a politikai szerep összehangolása, az egyéni keresztény gondolkodás mellett pedig a könnyedebb témákra is jutott idő. Sziva Balázs személyében a nemzeti rock küldetését és az egyén harcos kiállását is láthattuk. Megismerkedhettünk a Betyársereg hétköznapi arcával is, belepillanthattunk a ketrecharcok kíméletlen világába, illetve Rózsa Sándor halhatatlan szellemét is láthattuk, ahogy feltámad a modern korban, hogy rendet vágjon hazánkban. A gátakon dolgozó hazafiak pedig megmutatták, hogy a bajban mindig számíthatnak a sereg tagjaira az emberek.

A harcművészetek, ezzel pedig egy valódi szellemi irányvonal megismertetése is elkezdődött honlapunkon. A Kyokushin karate bemutatása a múlt harcmodorát és hozzáállását vetítette elénk, míg a „Harcos Útja” a ma emberének kihívásaira válaszol, egyéni technikájával gondolkodásmódjával. Természetesen ezeket a sorozatokat a fejlődés jegyében, küldetésünk fontos tényezőjeként folytatjuk!

Sok feladat vár még ránk, de az adatok azt mutatják, hogy igény van a fajnemesítésre, arra hogy visszatérjünk gyökereinkhez. Március óta az egyedi oldalmegtekintések számában elértük, sőt meg is haladtuk a 100 ezres látogatószámot. Pár hét és a 150 ezer is meglesz. Ez mind megerősítésként szolgál számunkra, hogy az elkezdett munkát tovább kell vinnünk, hiszen küldetésünk legelején járunk még. A hatalom pedig nem lesz rest, hogy alánk, hazafiak alá tegyen. Minden eszközük megvan erre, azonban mi nem adjuk fel, nem tehetjük! Ezért honlapunk továbbra is az elkezdett célok mentén halad. Az út, amelyet lefektettünk csak a kezdet! Az első pár építőkocka egy viszontagságos, nehéz, sokszor meddő földön, amelybe mi kell, hogy életet verjünk! A honlapunk az egyik fegyverünk, amely odavághat az ellenségnek.

Végezetül köszönjük azt a rengeteg biztató e-mailt, amelyet a betyarsereg.hu újbóli feltámadása óta kapunk. A számos jelentkezés mozgalmunkhoz is azt mutatja, hogy szükség van ránk, eddig soha nem látott mértékű szükség.

A megkezdett munkát folytatjuk, és soha nem adjuk fel egy szabad Magyarország képét, ahol az emberek újra ahhoz a nemes fajhoz tartozhatnak, amelyből a globalista világrend kiszakított őket.

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment