-3.9 C
Budapest

Tüntetések, kormánydöntés – de mi a valódi gond?

A minap beszélgettem Tyirityán Zsoltival a jelen Magyar eseményekről. Nagyon egyezik a véleményünk és az, amit most olvashattok több egy cikknél. Gondolataink napjaink tervezet, szervezett megmozdulásairól.

1551483_308938182632838_8003045524297344497_n

Fontos tudnotok, hogy a társadalmi összeomlások nem csak úgy maguktól történnek. Az összeomlást minden esetben megtervezik, megszervezik és elindítják a folyamatot. Mélysége, ill az, hogy mennyire fajul el függ a befolyásolt emberek valódi akaratától és a megdöntendő társadalmi rend, politikai erő felkészültségétől.  Tudjuk, hogy az iraki invázió koholt vádak alapján történt és ma már nyilvánvaló, hogy Saddam Hussein megdöntése ugyan azon irányvonal mentén történt, mint később Moamer Kadhafié (jelszó: olajat aranyért, avagy a petrodollár nélkülözése). A szomszédunkban történt puccs, vagy a cseh kormány megbuktatása szintén ebbe a halmazba tartozik és még sorolhatnám szerte a világon, de mi is ennek a lényege?!

Az, hogy gyarmat vagyunk már egyre kevésbé titok. 1982-ben olyan visszafizethetetlen rabigát írt alá az akkori kormány (D-209 is jelen volt) ami a jelen bajaink gyökere. Később 1996-ban a Paribas Bank magyar képviseletének az elnöke (bizonyára többen hallottatok erről a francia mamut bankról) szintén a már említett ember, Medgyessy  Péter lett, aki 2002-ben miniszterelnöki esküt tett a Magyar Országgyűlésben.  A rendszerváltás egy paktum volt és bizonyíthatóan ugyan azok az érdekkörök maradtak hatalmon.

Ami ezt a jelen eseményeivel összeköti az az, hogy ez a baloldali kör egy olyan érdekcsoportot képvisel ami a lehető legrosszabb az ország szempontjából és legkevésbé nemzeti érzületű. Tényszerű az ahogy kiárulták országunkat, tényszerű Bajnai, Gyurcsány, Medgyessy ármánykodása. Zsidó és az őket kiszolgáló rafinéria szőtte át a felszín alatt az ország mindennapjait. Tudom furcsa lesz most a következő gondolat, de mindenki gondoljon bele a valóságba! Ne egy évben, hanem tizenötben gondolkodjatok.

149353_302492406610749_667350585698221272_n

Én úgy látom, hogy a jelen helyzet a nemzeti oldal szempontjából a kisebbik rossz és ezzel egy pillanatra sem állítom azt, hogy jó. Persze lehet oligarcházni, meg köpködni de Hofi óta tudjuk, hogy a korrupció az amiből kimaradunk. Ez ha tetszik, ha nem nagy általánosságban igaz és persze tisztelet a kivételnek.

2010-ben a baloldal pontosan tudta, hogy kispadra kerül. Amit nem tudhattak az az, hogy a FIDESZ olyan 2/3-ot kap, hogy gyakorlatilag szabadkezet kapott az országban és a törvények megváltoztatása terén. Ez nagy riadalmat keltett, mert jól látható volt, hogy vagy csinálnak valamit, vagy a következő választásnál, ha nyernének is ( valószínűleg nem kétharmaddal) több területen megbénultak volna. Ha hiszitek, ha nem 2011-ben már komoly háttérszerveződések voltak és elkezdtek felkészülni. Mik is készültek? Mit csináltak? Bizonyára emlékeztek az első Békemenetre amire azért volt szükség, mert spekuláns körök gyakorlatilag be akarták dönteni a forintot méghozzá kétszer is. Ez a baloldali gyökerű háttérszerveződés olyan értelmiségi háttérrel rendelkezik amely tagjai a saját köreikben véleményformálók. Nem csak Fletó, meg Bajnai, hanem a mostanság megszellőztetett Bitó kör.

Mindenkinek vannak takargatnivaló ügyei és azoknak főleg akik a hatalom, pénz közelébe kerülnek. Ezeknek az ügyeknek egy része igaz, egy része koholmány és a többi a „nem zörög a haraszt” alapon kezelendő. Titkosszolgálatok, magánnyomozók dolgoznak azon, hogy minden olyan információt beszerezzenek amivel valamit lehet kezdeni.  Az, hogy egy magyar politikus korrupt nem egy újdonság (tisztelet a kivételnek) és az sem, hogy a pártok a saját érdekkörüknek kedveznek de a mostani helyzet igen figyelemre méltó mivel szervezett és tervezett.

10523159_308926105967379_1321290539048148435_n

2011-ben kezdte kidolgozni a fent említett – nevezzük úgy- baloldali elit, hogy egy olyan szerveződést hoz létre ami gyakorlatilag állam az államban. Pontosan tudták, hogy mire készülnek az ország felett lévők és annak érdekében, hogy egy összeomlott társadalmi rendben Ők szervezetileg, egyénileg, érdekileg ne sérüljenek, egy mikrotársadalmat hoztak létre. Ugyan ez a minta működött Ukrajnában is és ennek volt köszönhető, hogy az elégedetlenkedő tüntetők folyamatosan úgy voltak ellátva mindennel, hogy a szükség, a hideg ne oszlassa szét őket. Ez a mikrotársadalom megvan és olyan szervezetekkel operál amiket egyre többen ismernek föl mint negatív csoportokat. Ezeket a mostanság a Norvég Alap által pénzeltként megismert civil szerveződéseket használják fel arra, hogy szervezhessenek.

Három markánsan elkülönülő vonal van jelenleg a manipulálók kezében.

1, Fizetett civil szerveződések amelyek a tüntetéseket szervezik, gerjesztik.

2, Média invázió (RTL Klub, Facebook)

3, Titkosszolgálati eszközökkel beszerzett kompromitáló adatok folyamatos injektálása az amúgy is elégedetlen társadalomba.

A negyedik vonal még nem mutatta meg magát, az a jelenleg ismeretlen számú  PMC egység amely ugyan úgy itt tartózkodik, mint ahogy a Majdanon is ott voltak. (Nem az őrültmagyarkodás kategóriájú információmorzsákból egyre világosabb, hogy különböző zsoldban, de itt vannak: egyre feltűnőbbek különböző lőtereken, vagy akár csak az utcán is mindenféle, profi taktikai kiegészítőkben a boltba leszaladó, furcsa nyelvet beszélő emberek.)

6271_309369945922995_6757116238881162068_n

A szörnyű az egészben, hogy az Orbán kormány vagy a mérhetetlenül dölyfös arroganciája miatt nem látja ezt a professzionálisan előkészített felforgatást, vagy olyan ismeretlen tényező van a háttérben amit nem tudunk. Fontos látnunk azt, hogy a jelen helyzet rossz és nyilván sokaknak meg van a véleménye Orbánról és a sleppjéről de ami most a fent említett három fronton zajlik az egy tervezett és szervezett kormánymegdöntés ami nem magyar érdeket szolgál. Le akarjuk váltani az Orbán kormányt? Nem kérdés, hogy igen, de gondoljátok át azt, ha ez most ennek a felforgató bandának sikerülni fog akkor vajon mi is várhat Magyarországra?! Mit gondotok kik kerülnek megint kormányra? Úgy gondoljátok, hogy lesz beleszólásunk? Gondoljátok át józanul, hogy ami most van az valóban nem jó, de ami bekövetkezhet az egyenlő lehet a katasztrófával!!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink