0.4 C
Budapest

Tyirityán: „A civilizációk összecsapása zajlik!” – tüntetés a bevándorlás ellen Budapesten

Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) pedig Budapesten szervez tiltakozó demonstrációt az illegális migráció ellen. Az ügy kapcsán a Deres.tv kérdezte a nemzeti oldal azon képviselőit, akik rendelkeznek már tapasztalatokkal a migránsok áradata kapcsán. A válaszadók között volt Mozgalmunk vezetője is.

 11707737_880195952067589_570074642926487429_n

Tyirityán Zsolt a Betyársereg vezetője az alábbi választ adta kérdésünkre: „Éppen zajlik a civilizációk összecsapása, ennek vagyunk ma szemtanúi. Az általunk évtizedekkel ezelőtt vizionált jövőkép élő valósággá vált. A kezelhetetlen bevándorlás faji alapú konfliktusokat okoz, melyek a társadalmi békét szétrobbantó gyűlöletet szülnek. Ezek ellen minden eszközzel fel kell lépnünk.”

 zsolti2

Ásotthalom jelenlegi polgármestere az alábbiakban összegezte eddigi tapasztalatait: „A kerítés ötletét elsőként szorgalmaztam nyilvánosan Magyarországon, tehát nyilvánvalóan örülök, hogy sikerült elérni ezt a célt. Rengeteget dolgoztunk ezért, és történelmi tett megvédeni a határainkat, mert nincs a migrációnál nagyobb veszély jelenleg, amely hazánkat és Európát fenyegeti. Azon kevesek közé tartozom, aki a saját ablakából fogja nézni a kerítést, hiszen a határnál élek egy tanyán, mégsem zavar, sőt elengedhetetlenül szükségesnek tartom. Természetesen kell az élő-erős védelem, riasztó, kamerák és legfőképpen a liberális törvények megváltoztatása, amely a migráció fő okozója.”

10974591_382675301913769_4124466732084202064_o

Zagyva György Gyula a HVIM társvezetője is ismertette velünk álláspontját: „Teljesen egyértelműen szervezettnek tartom a migráns áradatot. A szíriai menekülteken kívül, ahol tényleg háború van – amit Izrael és az USA okozott – a többi mind mesterségesen generált. A koszovói áradat is az volt, most éppen kongói meg szudáni áradat van. Ezek egyértelműen a háttérerők által kiváltott hullámok. Már évekkel ezelőtt, amikor még jóval kisebb létszámban voltak jelen migránsok, felhívtuk erre a problémára a figyelmet. Például a balassagyarmati idegenszálló előtt tüntettünk, a polgármestert megkerestük, és akkor a fideszes városvezető semmit nem tett. A belügyminisztert is kértük akkor, hogy valamit tegyenek az ügy érdekében, de egyáltalán semmit nem tettek. Most, hogy kezd eszkalálódni a probléma, álmegoldásokat próbálnak tenni. Itt azt kell elérni, hogy egészen egyszerűen ne engedjük be őket az országba. Megerősített határzár kell, és vissza kell őket fordítani Szerbia felé. Ezt ma megtehetné a kormány, csak nem meri. Elérkezettnek látjuk az időt, hogy az összes magyarországi tábor előtt demonstrációkat tartsunk. Olyan akciókat fogunk végrehajtani, amikkel meg tudjuk akadályozni ezt az áradatot. A nemzeti radikális oldal nagyon komoly utcai jelenléttel, és akciókkal meg tudja állítani Magyarország afrikai bevándorlók által történő megszállását, és ehhez várunk minden olyan személyt, akik az elmúlt években az ilyen demonstrációkat hiányolták.”

994490_1449611245316828_609938565698723859_n

Incze Bélától a HVIM alelnökétől az alábbi választ kaptuk: „Most arra van a legnagyobb szükség, hogy azon településeken, melyeket kiemelten sújt a migránsok áradata, olyan közösségek működjenek, melyek tudnak, és mernek érdemi munkát kifejteni a probléma pillanatnyi, és hosszútávú orvoslása érdekében. A gyávák és a lusták személyesen lesznek a felelősei a következményeknek. Ez persze akkor már senkit nem fog érdekelni, de a lelkiismeretükkel valahogy el kell majd számolniuk egyszer. „

10426130_1455197678114099_1298562655274928313_n

Dobrocsi Lénárd HVIM tag, a Jobbik balassagyarmati önkormányzati képviselője szintén komoly tapasztalatokkal rendelkezik, hiszen évek óta üzemel a Legbátrabb Városban idegenszálló, Ő az alábbi levelet küldte szerkesztőségünknek: „Évekkel ezelőtt még csak vízió volt az, ami pár év óta már maga a valóság. 1918-hoz hasonlóan ma is teljesen védtelenül áll az ország a rá leselkedő veszélyek előtt. Balassagyarmaton, ha átvitt értelemben is de mintha ismételné magát a történelem. Egykoron csehek bitorolták a laktanyát, ma Afrika és Ázsia hódítói. A kormány részéről sem erő sem eszköz, ami megállítaná a bevándorlók tengerét, sem törvény ami hazaküldené őket. Akarat pedig csak retorika szintjén.”

László Attila a Magyar Önvédelmi Mozgalom elnöke az alábbiakban összegezte a jelenleg kialakult helyzetet: „Mindenképpen egy szervezett jelenséggel állunk szemben, aminek cionista, globalista körök állhatnak a hátterében, akik egy újabb csapást akarnak mérni a keresztény Európára. A nemzeti szervezetek összefogására van szükség, aminek ki kell egészülnie egy társadalmi támogatottsággal is, de úgy gondolom, hogy ezzel nem lesz gond.”

A HVIM Deres.tv-hez eljuttatott levele szerint, egy tiltakozó demonstrációra fog sor kerülni jövőhét pénteken (Július 10.), 18:00-kor a Keleti pályaudvarnál. A tüntetés Facebook esemény a hivatkozásra kattintva elérhető.

(Betyársereg, Deres.Tv)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink