0.7 C
Budapest

Újabb áldozat – meghalt a németkéri magyar bácsi

A cigánybűnözés újabb magyar ember életét követelte. Az egy hónapja megtámadott idős úr meghalt. A mélyaltatásból már sosem ébredt fel.

Az idős férfit szeptember közepén, egy szüreti mulatság után, támadta meg az öt fős cigányfalka. A fiatalok össze-vissza rugdosták és még a fején is ugráltak a németkéri bácsinak. A szemtanúk közben, információink szerint, megerősítették, hogy mindegyik cigány bántalmazta a bácsit, így nyilvánvaló a csoportosan elkövetett súlyos testi sértésé, sőt már a gyilkosság, esetleg kifosztás tényállása is.

Az orvosi jelentés még nem érkezett meg, így egyelőre nincs meg a pontos vád. Ami viszont felháborítóan dühítő, hogy az 5 támadóból 4 szabadlábon védekezhet, annak ellenére, hogy már büntetett előéletűek, tehát jócskán van már a hátuk mögött egy-két ügy. A másik fiatalember érdekes módon büntetlen, ő előzetesben várja sorsa alakulását. Nagyon úgy tűnik, hogy a hatóság csak egy emberen akarja leverni ezt az ügyet, miközben a falka vezetői vígan élhetik életüket.

A nemzeti erők németkéri demonstrációja

A Betyársereg nevében őszinte részvétünket küldjük a magyar bácsi családjának, fiának. A kérdés csupán az, hogy ha a Betyársereg és a nemzeti erők vonulása nem jött volna létre, akkor egy újabb elfeledett áldozat lenne ez az idős németkéri úr, és vajon a cigány támadók csak fiatal suhancok maradtak volna?! A választ persze egyértelmű és a betyárok soha nem hagyják annyiban ezeket az ügyeket. A bűnöző retkeket pedig majd utoléri Isten fokosa, hogy elnyerjék méltó büntetésüket.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink