Újabb büszkeség: Véró Alex harcosunk Európa Bajnok

augusztus 16, 2018 a Harcosok klubja

Újabb nagyszerű hír a fekvenyomás világából. A Betyársereg már számos fiatalt nevelt ki, akik jobbnál-jobb eredményekkel hirdetik, hogy a SPORT HONVÉDELEM! Nemrég számoltunk be arról, hogy ifjú derekegyházi Testvérünk megvalósította álmát és teljesítményével beírta magát a Betyársereg sporttörténeti sikereinek könyvébe. Véró Alex ekkor fekvenyomó világbajnok lett, de itt úgy látszik itt még nem állt meg a történet.

Az egy hete Franciaországban megrendezett Fekvenyomó Európa Bajnokságon Alexet sérülése sem hátráltatta. Az Európa bajnoki cím is megvan! Alább Testvérünk Facebook-on megjelent beszámolója az újabb győzelmet jelentő nyomásról. Gratulálunk Alex! Szép nyomás volt!


EURÓPA BAJNOKSÁG 1. HELY!

A napokban került megrendezésre a franciaországi Merignac-ban a Fekvenyomó Európa bajnokság ahol sikerült az 1. helyen végeznem. Sajnos nem sikerült teljesíteni az elvárásaimat mert a verseny előtt 2 héttel elszenvedtem egy részleges vállizom szakadást, de próbáltam a legjobb formámat hozni így 210kg-os nyomással végeztem! Köszönöm a lehetőséget Musztafa Imrének, a versenyen való segítséget: Szabo Ágnesnek, Kromek Andrásnak, Cserna Jánosnak, Dávid Tamásnak. A felkészülésben való segítséget Szabó Tamásnak, családomnak, és a támogatást a Derekegyházi Önkormányzatnak valamint masszőrömnek: Nagy Lászlónak.


Egy korábbi képen jobb oldalon Véró Alex, középen másik bajnokunk Csepcsényi Zoltán

 

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment